Evenement 05-06-20 : Ontdek Paardencoaching, een 3-daagse cursus waarin je de meerwaarde van Paardencoaching verkend en ontdekt.


Ontdek Paardencoaching, een 3-daagse cursus waarin je de meerwaarde van Paardencoaching verkend en ontdekt.

Houder:
Gerda Dekker in samenwerking met Harold van Heumen
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 5 juni 2020 - vrijdag, 19 juni 2020
  Locatie:
Malden en Odoorn
Tijd:
10.00 tot 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 530,00 particulier; € 795,00 bedrijf
  Website:

dcpaardencoaching.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdekkerconsult .nl

Wat?

Ontdek Paardencoaching is een intensieve cursus bestaande  uit 3 modules waarin  je verschillende vormen van Paardencoaching gaat ervaren. We werken met een kleine groepen 2 trainers, dus veel mogelijkheid tot oefenen en ervaren.
Paardencoaching is een krachtig en eenduidig hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling, en ook geschikt voor het onderzoeken van complexe problemen en situaties.
 

Voor wie?

Het traject is bedoeld voor mensen die interesse hebben in de mogelijkheden die Paardencoaching biedt en dit zelf intensief willen ervaren: paardenbezitters, trainers, coaches, leidinggevenden. Voor mensen die geinteresseerd zijn in Paardencoaching en dit willen verkennen voor hun persoonlijke ontwikkeling, is de 3-daagse heel erg geschikt.  De cursus kan ook ingezet worden als een eerste verkenning op het vak van paardencoach.

Programma

Je maakt kennis met een aantal de belangrijke werkvormen in de Paardencoaching op verschillende niveaus. Je leert voor welke vragen en ontwikkelpunten Paardencoaching geschikt is. Je  gaat met je  eigen vragen en thema’s aan de slag, je ervaart de waarde van het coachen met behulp van paarden.  We gaan aan de slag met je persoonlijk leiderschap, je patronen in communicatie, het stellen van grenzen en het nemen van initiatieven.  Op de 2e en 3e dag kun je persoonlijke dilemma's en vraagstukken inbrengen, die we dan op verschillende wijzen zullen onderzoeken. Intra-psychisch en systemisch. We maken gebruik van de sensitieve en precieze feedback van de paarden.

Een mooi en intensief programma die bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Mail gerust voor meer informatie, ook over onze intensive in Frankrijk  19-23 mei,  dan maken we een belafspraak. 

Hartelijke groet,  Gerda Dekker, leiderschapstrainer/coach en paardencoach sinds 2004.