Evenement 23-11-19 : Lezing: De kosmische ontwikkeling van de mens: Wie zijn wij als ‘human beings’? Waar komen we van orig...


Lezing: De kosmische ontwikkeling van de mens: Wie zijn wij als ‘human beings’? Waar komen we van origine vandaan? En welke rol spelen we in de kosmische ontwikkeling van de Aarde?

Houder:
Jantine Hoep
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 23 november 2019
  Locatie:
Centrum Bala te Huizen
Tijd:
inloop 9.30 uur - einde 15.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
wetenschap
  E-mail:

jantineatkosmischeontwikkeling .nl

Er wordt steeds meer gesproken over (contact met) buitenaardse beschavingen (afkomstig van de sterrenstelsels van o.a. Lyra, Vega, Sirius, Orion, Pleaïden en Zeta Reticuli - ook wel ‘the Greys’ genoemd) en de hybridisatie-programma’s waar de huidige mens een -belangrijke- genetische rol in speelt.  Maar wat doen deze buitenaardsen eigenlijk in ‘ons’ verhaal?  Welke rol vervullen zij in het kosmisch totaalplaatje? En wat is onze eigen rol hierin?
 
Inmiddels is er veel (gechannelde) informatie beschikbaar waardoor steeds duidelijker wordt wie wij als ‘human beings’ zijn en waar we van origine vandaan komen.Het geschiedenisverhaal van onze soort genaamd Homo Sapiens begint zo’n 200.00 jaar geleden toen de Pleiadiërs op bezoek kwamen bij de toen op aarde rondlopende levensvorm. Maar de Aarde is hiervoor eerder bezocht: De Anunaki zijn ook op bezoek geweest. En de invloed die zij blijken te hebben in de evolutionaire toekomst van de Homo Sapiens blijkt groter dan gedacht…..
 
En velen van ons voelen een (diepe) connectie met oude beschavingen zoals Lemurië en Atlantis. Onze voelbare connectie met die tijd lijkt een resonantie teweeg te brengen waarbij we ons ten diepste beseffen dat we ooit gelijk naar het beeld van ‘God’ zijn geschapen. Hoe komt het dat velen van ons deze connectie met dit tijdperk zo sterk kunnen ervaren?
 
Wat hebben deze -ogenschijnlijk verschillende dingen; de Anunaki, de Pleiadiërs en het tijdperk van Lemurië- met elkaar te maken als het gaat om onze huidige spirituele ontwikkeling?
 
Deze lezing biedt meer inzicht in onze eigen, kosmische geschiedenis en waar dit toe zal leiden voor onze toekomst.  Zodat je aan het einde van de dag meer ‘understanding’ hebt over jouw eigen ‘human beingness’ en de kosmische rol die je hebt verkozen door te incarneren op deze prachtige planeet! 
 
In de middag wordt er ruimte gecreëerd voor een persoonlijke channelingsboodschap.
Wees van harte welkom op deze inspirerende dag!
 
Wil je meer weten? Dan kun je op de link hieronder klikken: