Evenement 18-04-21 : Cursus Intuïtie en Mediumschap te Ubbergen (bij Nijmegen)


Cursus Intuïtie en Mediumschap te Ubbergen (bij Nijmegen)

Houder:
medium Christi
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zondag, 18 april 2021 - zondag, 11 juli 2021
  Locatie:
De Refter te Ubbergen
Tijd:
14:00u - 17:30u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 180 / of via de Meedoenregeling
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

infoatbychristi .com

Alles is energie, en ieder mens heeft het vermogen in zich om energie waar te nemen via zien, voelen, horen en/of weten. Een gedachte die ineens bij je op komt, een gevoel dat je niet thuis kunt brengen, een geur die anderen niet ruiken... We letten er vaak niet op, maar als je dat gaat doen dan merk je dat veel van je ingevingen niet van 'jezelf' zijn. Hoe je dat alles interpreteert, dát is de volgende uitdaging. In deze cursus ga je via diverse werkvormen spelenderwijs kennismaken met alle vormen van 'helder waarnemen', dat interpreteren en daarop leren vertrouwen. Je gaat ook leren hoe je de energie van anderen én die van de Spirituele Wereld waarneemt en interpreteert. Tevens ga je leren hoe je de frequentie van je eigen energie verhoogt, waardoor je volledig in je eigen kracht komt.
De cursus is ook geschikt voor mensen met enige kennis van en ervaring met mediumschap. Mensen die niet meer op 'beginnersniveau' zitten, kunnen dat aangeven, zodat ze meer uitdaging krijgen tijdens de oefeningen.
De lessen worden gegeven door Christi. Zij is opgeleid aan de Academie voor Mediumschap in Naarden en het Arthur Findlay College in Engeland en hanteert de 'Engelse mediumstijl'. Christi werkt inmiddels al enige jaren als medium en geeft naast workshops en cursussen ook privéconsulten.
De cursus wordt gegeven op zes zondagmiddagen en is inclusief een uitgebreide reader, koffie en thee en wat zoetigheid. Er wordt rekening gehouden met coronamaatregelen die op dat moment eventueel nog gelden.
Locatie Ubbergen: de bibliotheek van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen (gratis parkeren aan de straat)
Lestijden: 14:00u - 17:30u
Data: 18 april, 9 mei, 30 mei, 13 juni, 27 juni, 11 juli 2021
Kosten: EUR 180,00, deelnemers aan de Meedoenregelingen uit de buurt EUR 150,00.
Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk! Christi is bereikbaar via 06-51631091 (telefoon/whatsapp/sms), infoatbychristi .com en Facebook Messenger.