Evenement 10-04-21 : Cursus Intuïtie en Mediumschap te Roermond


Cursus Intuïtie en Mediumschap te Roermond

Houder:
medium Christi
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 10 april 2021 - zaterdag, 3 juli 2021
  Locatie:
Avalon Roermond
Tijd:
13.15u - 16.45u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 180
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

infoatbychristi .com

Alles is energie, en ieder mens heeft het vermogen in zich om energie van anderen en van de Spirituele Wereld te voelen en/of te zien. Een gedachte die ineens bij je op komt, een gevoel dat je niet thuis kunt brengen, een geur die anderen niet ruiken... We letten er vaak niet op, maar als je dat gaat doen dan merk je dat veel van je ingevingen niet van 'jezelf' zijn. Hoe je dat alles interpreteert, dát is de volgende uitdaging.
In deze cursus ga je via diverse werkvormen spelenderwijs kennismaken met alle vormen van 'helder waarnemen', dat interpreteren en daarop leren vertrouwen. Tevens ga je werken aan je eigen spirituele ontwikkeling om zo de frequentie van je energie te verhogen en maken we een begin met het maken van contact met overledenen.
De cursus is ook geschikt voor mensen met enige kennis van en ervaring met mediumschap. Mensen die niet meer op 'beginnersniveau' zitten, kunnen dat aangeven, zodat ze meer uitdaging krijgen tijdens de oefeningen.
De lessen worden gegeven door Christi. Zij is opgeleid aan de Academie voor Mediumschap in Naarden en het Arthur Findlay College in Engeland en hanteert de 'Engelse mediumstijl'. Christi werkt inmiddels al enige jaren als medium en geeft naast workshops en cursussen ook privéconsulten.
De cursus wordt gegeven op zes zaterdagmiddagen en is inclusief een uitgebreide reader, koffie en thee en wat zoetigheid. Er wordt rekening gehouden met coronamaatregelen die op dat moment eventueel nog gelden.
Locatie Roermond: Paredisstraat 1 te Roermond
Lestijden: 13:15u - 16:45u
Data: 10 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni, 3 juli 2021
Kosten: EUR 180,00
Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk! Christi is bereikbaar via 06-51631091 (telefoon/whatsapp/sms), infoatbychristi .com en Facebook Messenger.