Evenement 25-07-20 : Zomerworkshop Auras waarnemen en interpreteren


Zomerworkshop Aura's waarnemen en interpreteren

Houder:
Medium Christi, Spiritueel-Zijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 25 juli 2020
  Locatie:
De bibliotheek van De Refter te Ubbergen (bij Nijmegen)
Tijd:
13.30u - 17.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

infoatspiritueel-zijn .nl

Ieder mens, ieder levend wezen heeft een aura. Maar wat is dat, een aura? Waar bestaat het uit, en wat kun je ermee? Als jij vaak moe bent aan het einde van de dag, dan is de kans groot dat je zonder het te weten die vermoeidheid hebt 'meegenomen' uit de aura van iemand anders.

Wil jij leren hoe je een aura kunt zien en voelen? Wil je weten hoe je je beschermt tegen de invloeden van andermans aura? Deze middag geeft je handvatten om met aura´s aan de slag te gaan. Je leert hoe je je energie omhoog brengt en waar je op moet letten.Locatie: de bibliotheek van De Refter te Ubbergen

Tijd: van 13.30u tot 17.00u (welkom vanaf 13u)

Kosten: EUR 35,00 p.p. (vanaf de 4e workshop bij Christi EUR 30,00 p.p.) inclusief koffie/thee, zoetigheid en een hand-out van de workshop. Kom je in aanmerking voor de Meedoen-regelingen van de gemeenten Nijmegen en Overbetuwe dan kun je deelnemen o.b.v. een voucher voor een privéconsult.Geef je je ook op voor de trance-workshop op 11 juli dan betaal je voor beide workshops EUR 55,00 in totaal.Opgeven kan via infoatspiritueel-zijn .nl of 06-51631091.Voor meer informatie over Spiritueel-Zijn/Christi: www.spiritueel-zijn.nl. Bellen kan uiteraard ook!