Evenement 13-05-20 : beginnerscursus Mediumschap en Intuïtie - geannuleerd ivm voorschriften corona-crisis!


beginnerscursus Mediumschap en Intuïtie - geannuleerd ivm voorschriften corona-crisis!

Houder:
Medium Christi, Spiritueel-Zijn
  Provincie:
Limburg
Datum:
woensdag, 13 mei 2020 - woensdag, 16 september 2020
  Locatie:
Linne
Tijd:
19:00 - 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 150,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatspiritueel-zijn .nl

Op woensdagavond 13 mei start in Linne een cursus Intuïtie en Mediumschap voor beginners! Weet jij wel eens hoe het met een ander gaat zonder dat hij of zij dat hoeft te vertellen? Voel je de stemming in een ruimte aan? Of vul jij wel eens andermans woorden aan? Dan zou het wel eens kunnen zijn dat je intuïtiever bent dan 'gemiddeld'. 

Een medium werkt met zijn of haar intuïtie en heeft een 'zesde zintuig' voor aanwijzingen vanuit de Spirituele Wereld. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat, en wil je weten wat jij allemaal kunt met jouw intuïtie? Kom dan meedoen met deze laagdrempelige cursus!

Wat ga je allemaal leren in deze cursus van 6 avonden?

° hoe je je mentaal kunt openstellen voor de geestenwereld, zodat zij jou goed kunnen bereiken

° hoe je de power van het openstellen vast kunt houden

° wat het verschil is tussen het maken van een psychic contact/auralezen en een mediamiek contact/contact met overledenen en hiermee oefenen

° herkennen wat jouw aangeboren talent (helderhorend, -ziend, -wetend en/of voelend) is en ontwikkelen wat nog (verder) ontwikkeld mag worden

° je gaat werken aan je eigen spirituele ontwikkeling (hoe kijk jij tegen jezelf aan? en tegen je medemens? denk je veel? sta je met beide benen op de grond? Hoe beter je jezelf kent, des te sterker is je energie om gegevens binnen te krijgen en op de juiste manier te ´vertalen´)

De kosten voor deze cursus van 6 avonden bedragen EUR 150,00. Let op, dit bedrag is exclusief consumpties! Die zijn voor eigen rekening op de lesavonden (vriendelijke prijzen). De lessen vinden plaats in de zaal van Eetcafé Linne, Marktstraat 20 te Linne (nabij Roermond). 

De lessen vinden plaats op de volgende data van 19:00u tot 22:00u: 13 mei, 27 mei, 10 juni, 24 juni, 2 september, 16 september. 

Wil je je opgeven, of wil je meer informatie? infoatspiritueel-zijn .nl / 06-51631091!