Evenement 01-02-20 : Dagworkshop Energie en Zelfzorg


Dagworkshop Energie & Zelfzorg

Houder:
Nynke van der Hoek
  Provincie:
Groningen
Datum:
zaterdag, 1 februari 2020
  Locatie:
EdanZ, Groningen
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

nynkeatsocialeverandering .nu

Dagworkshop Energie & Zelfzorg
 
Voor wie met mensen werkt kan het een uitdaging zijn om bij je eigen energie te blijven. In deze cursus leer je energieoefeningen en meditaties om steviger te staan in een drukke wereld. Ook krijg je inzicht in hoe je eigen energie zich beweegt en wat het lastig maakt om contact te houden met jezelf. Hoe laad je op, waardoor loop je leeg en hoe komt het dat je pijn krijgt als je ontspant? Waardoor kan het voelen alsof anderen veel invloed op je stemming hebben en hoe verminder je die impact?
 
Zelfzorg dagworkshop
 
Dagworkshops die je helpen om van binnenuit sterker te worden. Tijdens deze dagen onderzoek je de verbinding met jezelf en met anderen. Hoe ben je aanwezig in contact met anderen? Welke impact heeft dit op jezelf en op de interactie? We werken vooral met (energetische) meditaties. Daarnaast met lichaamsgerichte vormen, dialoog en uitwisseling.
 
Verdieping
 
De dagworkshops hebben elk een eigen thema en zijn los te volgen. Voor wie de cursus Energie & Zelfzorg (of Zachte Kracht) heeft gevolgd bieden deze dagen een verdere verdieping.
 
Om aan deze dagworkshops mee te doen heb je ervaring in het werken met mensen. Voorkennis is verder niet nodig, meditatie ervaring is wel gewenst. Heb je nog geen ervaring met mijn manier van werken, twijfel je of het past of heb je een specifieke ondersteuningsvraag? Dan is een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te raden.
 
Data en thema’s:
 
Zaterdag 1 februari 2020: Contact met je kwaliteiten
Zaterdag 7 maart: Dubbele aandacht
Zaterdag 18 april: Interactie met anderen
Zaterdag 16 mei: Energie als tool in begeleiding
 
Praktische informatie
 
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: EdanZ, van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen
Kosten: een losse dag kost € 75. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers. Neem zelf een lunchpakketje mee, ik zorg voor soep.