Evenement 09-11-19 : INVLOEDEN VAN DE KOSMOS OP ONS GEZOND ZIJN, planeet- en kleurwerking op de levensenergie. Eerste leergang ...


INVLOEDEN VAN DE KOSMOS OP ONS GEZOND ZIJN, planeet- en kleurwerking op de levensenergie. Eerste leergang uit een reeks in de geneeswijze GI-JON. Oriënterend gericht en voor iedereen toegankelijk.

Houder:
Marjon Brinkgreve
  Provincie:
Friesland
Datum:
zaterdag, 9 november 2019 - zondag, 10 november 2019
  Locatie:
Jubbega, Praktijk GI-JON
Tijd:
Zaterdag en zondag van 9:00 uur - 17:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 160
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatgi-jon .nl

Invloeden van de kosmos op ons gezond zijn

PLANEET- EN KLEURWERKING OP DE LEVENSKRACHT 

GI-JON, ruimte voor genezen, zoals ontwikkeld door Marjon Brinkgreve in Jubbega organiseert leergangen om op praktische wijze aan de slag te gaan met kosmische inwerkingen op gezond zijn.

Menskundig inzicht, kunstzinnig ervaren en praktisch doen wijzen ons de weg naar de 7 planetaire invloeden in relatie tot de 7 kleuren van de regenboog. We maken gebruik van ons vermogen tot fenomenologisch waarnemen en van bindweefsel diagnostiek.

De eerste leergang vindt plaats op 9 en 10 november 2019 met als thema:

SAMENSPEL TUSSEN LICHT EN DONKER

Gezondheid en ziekte, jaarritme van de aarde, samenspel van kosmische krachten, de evolutie van mens en wereld, de licht-donker kanten van kleur, de wezensdelen en de etherstromen worden behandeld waarbij eerste wordingsimpulsen centraal staan.

De leergang in november is oriënterend gericht en voor iedereen toegankelijk. Het ligt in de bedoeling om meerdere leergangen te geven die kunnen leiden tot professionele uitoefening van de GI-JON geneeswijze. Deze is gericht op het in harmonie brengen van het etherlichaam met plantaardige kleuren 

Aanmelding: bij Marjon Brinkgreve via e-mail (ook voor nadere info). Na aanmelding wordt het programma toegestuurd.