Evenement 24-12-19 : Stilte retraite met Kerst


Stilte retraite met Kerst

Houder:
Andere Boeg - Marloes van der Kamp
  Provincie:
Gelderland
Datum:
dinsdag, 24 december 2019 - zaterdag, 28 december 2019
  Locatie:
Putten
Tijd:
24 dec. 17 uur - 28 dec. 12 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 597
  Website:

andereboeg.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatandereboeg .nl

Een bijzondere, prachtige stilte retraite tijdens kerst, met als thema 'Brahma Vihara - Qualities of the Heart'. De retraite wordt in het Engels gegeven. Er is hatha yoga, meditaties en relax/yin yoga en voor de liefhebbers ook mantra chanten om de dag mee te beginnen.

 

De locatie is een mooie 4-sterren accommodatie in Putten, vlakbij het bos, goed bereikbaar met het OV en met gratis parkeren. Het heeft vloerverwarming in de yoga ruimte en een zwembad dat we met twee andere accommodaties delen. 

 

Inclusief lekker vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch eten.

 

Lessen worden gegeven door Marloes van der Kamp, ruim 20 jaar leservaring in yoga en meditatie. Zij groeide op met yoga en meditatie en heeft zich gespecialiseerd in de nonduale tantrische filosofie, die aan de basis lag van hatha yoga. De houdingen zorgen ervoor dat je prettig in je vel komt te zitten en de meditaties brengen verdieping. In een bedding van stilte brengt dit je naar een dieper contact met de kwaliteiten van het Hart: Liefdevolle vriendelijkheid, compassie, medevreugde en gelijkmoedigheid. 

 

Verblijf in een 2-persoonskamer (alleen voor vrouwen beschikbaar): € 597,-, in een éénpersoonskamer €747,-, met 2 personen op een 2-persoonskamer €1194,-.

 

Meer weten?

https://www.youtube.com/watch?v=fzsiLaS2Y5Q

https://andereboeg.nl/boeken/kerstretraite/