Evenement 16-02-20 : Workshop Ontmoet je Gids


Workshop Ontmoet je Gids

Houder:
Lara - Helend Licht
  Provincie:
Groningen
Datum:
zondag, 16 februari 2020
  Locatie:
Groningen
Tijd:
13.00-16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
70
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatintuitievebegeleiding .nl

We hebben allemaal een Gids die die bij ons is vanaf het moment dat we geboren worden tot de dag dat we weer 'heengaan'. Ons Maatje voor het Leven!

Tijdens deze workshop komt medium Sylvia Damar en zij maakt contact met onze Gidsen en kan prachtig vertellen over hen. Hoe hij/zij er uit ziet, naam, waar jij op dit moment in jouw proces zit, etc. Echt heel erg bijzonder! 
Tevens krijg je diverse oefeningen om je Gids te voelen en om makkelijker contact met hem of haar te maken, want dat is natuurlijk het fijnste als bevestiging. 

Ook zal er tijdens deze workshop steeds door 2 mensen worden opgeschreven wat er verteld wordt door Sylvia bij diegene die de 'omschrijving' krijgt. Dat geldt natuurlijk ook voor jou, als jij jouw Gids omschreven krijgt. En, bij deze datum hebben we ook een sneltekenaar uitgenodigd die jouw Gids gaat tekenen. Ook deze tekening mag je natuurlijk meenemen naar huis! 

De kosten zijn € 70,- p.p. Het begint om 13.00 uur en zal tussen 16.00 en 17.00 uur weer eindigen (afhankelijk van de grootte van de groep).  Lijkt het je leuk om (nog) meer contact te maken met je Gids en te weten wie hij/zij is? De datum is zondag 16 februari 2020. Het maximum staat op 12 personen (minimum is 8). Locatie is Groningen.