Evenement 18-01-20 : Kortdurend begeleidings traject Verbinding met het Licht in jou, de wezensenergie van die je bent.


Kortdurend begeleidings traject Verbinding met het Licht in jou, de wezensenergie van die je bent.

Houder:
Mirjam Langenhuijsen
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 18 januari 2020 - zaterdag, 18 april 2020
  Locatie:
Veldhoven
Tijd:
13.30.u -15.00.u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbewegingvanhetgoudenhart .nl

Kortdurend begeleidingstraject in nieuw bewustzijn. Voorjaar 2020.
Verbinding met het Licht in jou: de wezensenergie van die je bent.

Voel je de roep van jouw dieper gelegen zelf en wil je dieper met jezelf in verbinding komen? Twijfel dan niet.
Het is de roep van jouw ziel dat het tijd voor jou is om jouw plek in een nieuwe werkelijkheid in te nemen. Je bent zo van harte welkom!

Er worden steeds meer mensen wakker in dat verlangen naar dat dieper gelegen Zelf.
Hoe je daar verbinding mee kunt maken en wat de gevolgen daarvan zijn, wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Ik begeleid jou naar deze verbinding met de wezensenergie van die je bent, iets wat ik het Licht in jou noem.

In een kortdurend traject van vier maanden leer je dieper in verbinding te komen met jezelf, met jouw essentie, bewustzijn, Licht en Liefde en hoe die met jouw aandacht steeds meer en dieper tot in je lichaam aanwezig kan zijn om er in je dagelijkse leven vanuit te kunnen leven.
Ervarings-en belevingsgericht ontdek je daarbij ook het ontstaan van Eenheidsbewustzijn, een proces waarin je steeds meer jezelf bent en er geen afgescheidenheid meer bestaat tussen jouw goddelijke kern en je aardse zelf.

Na deze vier maanden heb je een andere inkijk gekregen op wie je werkelijk bent en hoe je daarmee in verbinding komt. Je weet dieper met jouw wezensenergie, jouw Licht, jouw bewustzijn, in je lichaam, te aarden, in alle veiligheid en vertrouwen. Je wordt een ander mens.
Je voelt makkelijker wat jouw weg is of je oorspronkelijke bestemming. Je wordt een bewuste Lichtdrager op aarde, die de oude energie van angst, tekort, niet goed genoeg zijn, achter zich laat, en vrede ervaart met jouw unieke zijn waarmee je hier op aarde bent gekomen.
Moeder aarde is een planeet die de liefdevolle kracht draagt waarmee wij als wezens van Licht opnieuw kunnen leren Licht- onze oorspronkelijke liefdevolle energie- te belichamen en op aarde te brengen. Het voelt zo helend en verbonden, als je vanuit de verbinding met deze goddelijke Bron IN je éigen lichaam gaat leven en tegelijkertijd door zo je Zelf te Zijn, een bijdrage levert aan het Geheel.
De vervulling waar je altijd naar op zoek was, ligt daarmee niet meer buiten jou, maar vind je IN jezélf, IN deze verbinding van ‘hemel en aarde’.
Ik begeleid je tijdens dit traject vanuit de dimensie van Licht en eigen doorleefde ervaring.

Het traject:
Er zijn in dit traject vier zaterdagmiddagbijeenkomsten. Bij aanvang van het traject vanaf de eerste zaterdagmiddag, ontvang je een energetische opname (mp3) van de basis-afstemmingsoefening op het Licht in jou. Je kunt daarmee thuis de verbinding met je essentie verdiepen en steeds gemakkelijker met jezelf in verbinding blijven. Er is ruimte om tussen de bijeenkomsten in, via email, jouw ervaringen én vragen met mij te delen. Deze worden door mij vanuit mijn verbinding met Licht beantwoord. 4 keer worden er daarnaast tussentijds liefdevolle energetische helende teksten naar je gemaild, die ontstaan tijdens het traject. Ze verruimen je bewustzijn en sluiten energetisch aan bij dat wat jij voor jouw heelwording en ontwikkeling nodig hebt.
Mogelijk ontvang je naast de basisopname nog enkele ander mp3 opnames.

We gaan gezamenlijk op weg, in verbinding met jezelf, elkaar én de dimensie van Licht en Liefde om er steeds meer ruimte voor in jezelf toe te laten, en liefdevol oude belemmeringen en oude pijn daardoor los te laten, zodat je steeds meer je Zelf kunt Zijn vanuit bewustzijn en liefde. Het traject verruimt jouw bewustzijn en zet een proces in gang naar o.a.: ♥ gemakkelijker bij jezelf kunnen blijven♥ helderheid ♥ inspiratie,♥ rust ♥ verbondenheid ♥ inzicht
♥ vertrouwen ♥ kracht ♥ overvloed ♥ liefde voor jezelf (én je omgeving).

Verbinding met het Licht in jou: de wezensenergie van die je bent.
DATA: Zaterdagmiddag: 18 januari,15 februari,21 maart en 18 april 2020.
Tijd: 13.30. uur tot 15.00. uur. Locatie: Veldhoven.
Kosten: 50 euro. Je bijdrage graag naar NL 09 RABO 0113729774
t.n.v. Mirjam Langenhuijsen Veldhoven o.v.v. je naam.
Vervolgens meld je je aan via infoatbewegingvanhetgoudenhart .nl met jouw naam en adres. Dan pas is je aanmelding definitief, waarna je een bevestiging van je aanmelding ontvangt. In de week voor de eerste bijeenkomst ontvang je informatie over de precieze locatie en een deelnemerslijst.

Liefdevolle groet,
Mirjam Langenhuijsen

Lichtbegeleider in de nieuwe tijd, schrijfster van Het boek van het hart.
beweging van het gouden hart.