Evenement 30-01-20 : Tao Kalligrafie Art Class


Tao Kalligrafie Art Class

Houder:
Master Sha Tao Center Nederland
  Provincie:
Utrecht
Datum:
donderdag, 30 januari 2020
  Locatie:
Master Tao Center Amersfoort, Nijverheidsweg Noord 123-127 Amersfoort
Tijd:
12:00 - 16:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,- of strippenkaart
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

info .NLatdrsha .com

Een eeuwenoude Chinese schrijfstijl opent zich nu met bijzondere krachtvelden door middel van Tao Kalligrafie. Deze Art Class is een reeks van lessen waarbij de essentie is: verbetering van gezondheid, energie, emoties en relaties. Wereldwijd ervaren duizenden mensen een positieve verandering in hun leven met Tao Kalligrafie. Ervaringen zoals energieker zijn, blijer zijn en je beter voelen, horen we heel vaak. Mensen met chronische aandoeningen merken dat hun pijn in grote mate verminderd is of helemaal weg is.

Tao Kalligrafie is kunst met helende krachten. Ben je op zoek naar healing of ben je nieuwsgierig, stap dan in en doe mee met de Tao Kalligrafie Art Class. Het maakt niet uit of je veel ervaring hebt of (bijna) geen. Iedereen is welkom en krijgt begeleiding op maat.

Tao Kalligrafie is ook leuk om te doen. Je hebt geen basiskennis nodig zoals van het Chinees of van kalligraferen. Even tijd voor jezelf en je creativiteit uiten via Tao Kalligrafie. Maak er jouw moment van voor creativiteit en plezier.

Data 2020, donderdagen, zie website

Deelname

Een losse les: € 20,-

Strippenkaart 5 lessen: €  80,- (i.p.v. € 100,-)

Strippenkaart 10 lessen: € 140,- (i.p.v. € 200,-)

Indien je in bezit bent van een oude strippenkaart dan kun je die nog gebruiken.