Evenement 22-10-21 : Soundhealing in Hangmatten


Soundhealing in Hangmatten

Houder:
Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura
  Provincie:
Utrecht
Datum:
vrijdag, 22 oktober 2021
  Locatie:
Studio Loevenhout Utrecht
Tijd:
10.50 - 12.15 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatommayura .nl

Stel je voor…

Je ligt languit in een heerlijke hangmat en je hoort de zachte zeegolven van een oceandrum…helemaal ontspannen…vervolgens hoor je de verschillende klanken van de Tibetaanse klankschalen…daarna de fijne geluiden van de sansula en de koshi windgong…je laat je steeds meer meevoeren op de serene klanken…en je voelt de resonanties dwars door jouw lichaam en geest…alle dagelijkse beslommeringen laat je achter je…dit is jouw rustmoment…en in dit moment mag jij genieten van de ontspanning…

 

Klankhealingconcert

Een klankschalensessie wordt ook wel klankhealingconcert, kailash of klankbad genoemd. Ondanks dat het verschillende benamingen heeft valt het onder Soundhealing. De intentie van een klankschalensessie is vooral tot ontspanning komen. Het is een goede mogelijkheid om rust te brengen, concentratie en het lichaamsbewustzijn te bevorderen, de fijne motoriek te stimuleren en de zintuigen te prikkelen. De geluidstrillingen van de klankschalen werken in op het lichaam, op onszelf, op onze gevoelens, emoties en herinneringen.

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water, waardoor trillingen van de klankschalen goed in het lichaam geleiden. Ze zijn krachtig en verplaatsen ze zich hierdoor snel. Met als doel de blokkades op te sporen om deze vervolgens weer in balans te brengen.

Wil jij ervaren hoe het voelt om in een hangmat te liggen, terwijl je een klankhealingconcert bijwoont (wat momenteel nog uniek is in Utrecht)?

 

Reserveer jouw plek, vol = vol

En check de website omtrent de praktische info 

https://www.ommayura.nl/agenda/