Evenement 09-02-20 : Introductie Workshop Hemi-Sync en Monroe Instituut


Introductie Workshop Hemi-Sync & Monroe Instituut

Houder:
Wouter Bosman - Monroe Instituut BNL
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 9 februari 2020
  Locatie:
Centrum de Roos - Amsterdam
Tijd:
10.00 - 13.00
  Google Maps:

Bijdrage:
€ 35
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

wouteratmonroeinstitutebnl .org

Misschien ben je bekend met de boeken van Robert Monroe, heb je wel eens van Hemi-Sync gehoord en wil je het nu zelf eens proberen? En ben je geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn en het ontdekken van je Totale Zelf?
 

Tijdens deze workshop wordt veel informatie gegeven over Robert Monroe, het Monroe Instituut en de audio-begeleidings-technologie Hemi-Sync.
Er wordt uitgelegd hoe je Hemi-Sync in je dagelijks leven kunt gebruiken op het gebied van je gezondheid, persoonlijke groei en het bereiken van bewustzijnsverruimende ervaringen. Je luistert zelf ook naar een aantal Hemi-Sync tracks van tussen de 30-60 minuten, zodat je het effect zelf kunt ervaren. Dit doe je met een koptelefoon op, zittend of liggend. Tot slot krijg je ook alle informatie mocht je na deze workshop verder willen met Hemi-Sync en het Monroe Instituut.

Een bekend verhaal binnen het instituut gaat over een groep boeddhistische monniken die bij het Monroe Instituut op bezoek kwam om Hemi-Sync te proberen. Nadat zij geluisterd hadden waren ze vol verbazing: "Deze audio tracks brengen mensen binnen 15 minuten naar een meditatieve staat waar wij jaren voor hebben gemediteerd!"
 

Meer informatie en aanmelden:
https://www.monroeinstitutebnl.org/introductie-workshop-wb-2

 

email: wouteratmonroeinstitutebnl .org