Evenement 13-12-19 : Ancestors Healing en Soul Retrieval


Ancestors Healing & Soul Retrieval

Houder:
Flow of Love & Praktijk Rob Wesseling
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 13 december 2019
  Locatie:
Zuiderlicht Breda
Tijd:
10.00-16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 80
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatflowoflove .nl

Tijdens deze dag zullen we gaan werken met verschillende rituelen die te maken hebben met het helen van de voorouderlijnen. Deze krachtige rituelen werken zo diep door, dat ze zowel onszelf als de 7 generaties voor ons en de 7 generaties na ons helen op de thema's die aangeraakt mogen worden op deze dag.

Elke familie draagt zijn eigen karma met zich mee. Dit karma wordt van generatie op generatie overgedragen, totdat er iemand is die dit karma onder ogen durft te zien en oplost.

In alle oorspronkelijke culturen werden en worden de Voorouders geëerd in gebed, dans, liederen en rituelen. Deze vereringen namen een centrale plaats in de cyclus van leven en dood. In de westerse wereld zijn deze gebruiken en deze vereringen naar de achtergrond verdreven. De verbinding met de dood en de overledenen vervaagde meer en meer. De westerse mens raakte zo steeds meer afgescheiden van 'de andere wereld'.

Tussen eind oktober en begin januari zijn de sluiers tussen onze wereld en de wereld van de Voorouders het dunst. Daarom is dit een uitstekende tijd om deze rituelen plaats te laten vinden.
Deze dag vindt plaats op vrijdag de 13e, van oudsher is dit geen ongeluksdag, maar het cijfer 13 is het getal van de Bron en op vrijdag de 13e is de verbinding met de Bron het meest intens. Tevens zitten we in de laatste week richting de volle maan, die staat voor het afronden van een cyclus, wat ook past bij december: de laatste maand van het jaar, die de cyclus van 2019 zal afronden.

In deze workshop zullen er meerdere healingen gegeven gaan worden om karma op te ruimen, de verbinding met de Voorouders te herstellen en er wordt afgesloten met een Soul Retrieval. Tijdens dit laatste ritueel worden er verloren Zielsdelen teruggehaald en herenigd met de Ziel in het fysieke lichaam.
Deze intense dag zal nog een lange nawerking hebben.

Programma:

09.30 uur: inloop met koffie/thee.
10.00 uur: start met een clearing op het familie-karma.
Korte pauze.
11.30 uur: clearing/healing op blokkades en opnieuw verbinden met de Voorouders.
Lunchpauze.
13.30 uur: Voorouderritueel.
Korte pauze.
15.30 uur: Soul Retrieval.
16.00/16.30 uur: Afronding.

Praktisch:
Dag/tijd: Vrijdag 13 december 2019. We starten rond 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee in de ontvangstruimte beneden). We eindigen rond 16.30 uur. Dit kan iets eerder of later zijn naar gelang de groepsgrootte.
Locatie: de grote zaal in het Zuiderlicht te Breda.
Kosten: €80,-, voor de gehele dag, inclusief koffie/thee.

Wat breng je mee?
Een matje, kussentje, dekentje (deze zijn ook aanwezig in het Zuiderlicht, maar beperkt beschikbaar), zodat je comfortabel ligt.
Neem pen en papier mee als je behoefte hebt om dingen op te schrijven tussendoor.

Neem voor het voorouderritueel foto's van je voorouders mee en/of voorwerpen die te maken hebben met je voorouders. Deze mag je aan het begin van de dag op het altaar plaatsen. Naderhand krijg je deze weer terug.

Koffie, cappuccino, warme chocomel, thee en water zijn de gehele dag inbegrepen. Wil je gebruik maken van de lunch van Zuiderlicht? Geef dit dan ruim van te voren aan. De kosten hiervan bedragen €9,- Breng anders je eigen lunch mee, of loop in de pauze naar 1 van de broodjeszaken/eetgelegenheden in de buurt.

Parkeren: omdat het Zuiderlicht zich in het centrum van Breda bevindt, is het mogelijk om te parkeren, maar wel tegen betaling. Maak anders gebruik van het openbaar vervoer.

Heb je nog vragen? Of wil je jezelf inschrijven?

Contactgegevens Leona:
infoatflowoflove .nl of bel/app naar: 06-39629101
Website: www.flowoflove.nl

Contactgegevens Rob:
infoatrobwesseling .nl of bel/app naar: 06-53160191
Website: www.robwesseling.nl

We kijken uit naar jullie komst!

Warme groet,

Rob & Leona.