Evenement 23-01-20 : Avondcursus Zijnsoriëntatie (6 avonden)


Avondcursus Zijnsoriëntatie (6 avonden)

Houder:
Centrum Zijnsoriëntatie Arnhem (Carla Snijders-Mulder en Tom Falk)
  Provincie:
Gelderland
Datum:
donderdag, 23 januari 2020 - donderdag, 2 april 2020
  Locatie:
Home of Zen in Arnhem
Tijd:
19.00-21.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 330,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpresentzijn .nl

In het nieuwe jaar, vanaf donderdag 23 januari 2020, geef ik samen met Tom Falk  avondcursus Zijnsoriëntatie:

Zelf-liefde, Zelf-acceptatie en Zelf-vertrouwen

Ik kan hier zeker mijn eigen fijne ervaringen over delen, maar reacties van eerdere cursisten zijn wellicht veelzeggender. Daarom hieronder enkele reacties uit de evaluatie van de vorige cursus:

Zijn de verwachtingen die je had van de avondcursus uitgekomen? Wat heeft het je gebracht?

“Ik zag vooraf alleen maar beren op de weg, ik heb namelijk weinig positieve groepservaringen en was benieuwd of ik mezelf zou kunnen zijn. Ik voel mij door de Zijnsoriëntatie waard om te mogen leven op mijn manier. Deze cursus heeft mij meer zelfvertrouwen om mijn eigen plek in te nemen gebracht. Ik merk dat ik minder gefocust ben op wat de ander ervan zou kunnen vinden; meer ruimte dus neem voor mezelf”.

“De cursus heeft me meer lichaamsbewustwording gebracht. Ik kies er nu voor om liever/ vriendelijker te zijn voor mezelf. Door de holding-meditatie (die ik nu bijna dagelijks doe) voel ik diepe ontspanning en meer ruimte en rust hierna. 

Ik ben opener in en steviger in mijn werk en ga meer zitten en mijn lichaam voelen. Heb hierdoor meer energie over na mijn werk als het is gelukt.” 

Hoe heb je de groep ervaren tijdens deze cursus?

“Ik heb me veilig gevoeld in deze groep. Het was een groep met mensen van verschillend pluimage, die door jullie in de sfeer van de Zijnsoriëntatie een fijne en warme en accepterende groep werd”.

“Het was een fijne kleine groep lieve mensen. Ik had wel lichte buikpijn van te voren; van wat zal er nu komen en met wie ga ik dit doen? De oefeningen in tweetallen kwamen wel binnen en dat gaf wat spanning, een confrontatie soms met mezelf, maar ook mooi puur van ‘dit ben ik’.” 

Voor meer informatie:                             

https://www.centrumzijnsorientatie.nl/activiteit/avondcursus-zijnsorientatie-zelf-liefde-zelf-acceptatie-zelf-vertrouwen-arnhem/

Carla Snijders-Mulder