Evenement 19-09-20 : Dragon time on Michaelshoeve in Brummen


Dragon time on Michaelshoeve in Brummen

Houder:
John Nieuwendyk
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 19 september 2020
  Locatie:
Michaelshoeve Brummen
Tijd:
10 tot 17 uur
  Google Maps:

Zutphensestraat 177D Brummen

Bijdrage:
€ 95
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

jhnieuwendykatgmail .com

Dragon time on Michaelshoeve in Brummen

Deze dag staat, op het mooie terrein van de Michaelshoeve in Brummen (bij Zutphen), de Drakenenergie centraal. Bij het bezoek wat ik onlangs aflegde kwam heel mooi de ontwakende 5D Draken energie naar voren. Het voelt alsof het daar mag gaan ontwaken, niet alleen daar maar ook in jou. De Michael Draak is er voor iedereen, deze dag zal het Drakenstuk verder in je ontwaken en tevens zal het Masterplan van het terrein zich meer ontvouwen in de 5D. De 5D kan zich ook meer en meer in jou gaan manifesteren, ik zag de connectie (bevruchting) al plaats vinden voor vele Lichtwerkers op deze mooie plek.

Het is de 5D Dragon Blueprint en het DNA wat hierin gegrond wordt in jou.

Voel je je geroepen om deze dag mee te maken meld je dan even aan, je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. Wel fijn is het om jouw draken voorwerpen zoals beeldjes, schedels of kristallen mee te nemen. Op deze dag zullen ze verder geopend worden in waar zij voor dienen.

Vanaf 9.30 uur ben je welkom en zullen we beginnen met koffie en of thee. Voor de lunch zal er een vegetarische soep en een broodje aanwezig zijn. Er zal deze dag genoeg ruimte zijn om ook buiten de energie te voelen en te ervaren.