Evenement 02-02-20 : De Koninklijke Trilogie transmissie


De Koninklijke Trilogie transmissie

Houder:
John Nieuwendyk
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 2 februari 2020
  Locatie:
Paikea Dragon, Hilversum
Tijd:
10:30 tot 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

jhnieuwendykatgmail .com

De Koninklijke Trilogie transmissie dagen van :

  • Margaret of Wessex, Queen of Scots (SaintMargaret)
  • Katherine of Aragon, Princes of Wales and Queen of England
  • Diana, Princes of Wales

Tijdens deze trabnsmissie dagen gaan we dieper in op de energie van deze Koninklijke Vrouwendenergie. Deze Princessen en Koningineen waren voorvechters van gelijkheid en kwamen op voor de vrouwen en de armen.

Deze vrouwen komen regelmatig bij me door qua energie en Lady Diana laat zich regelmatig bij me zien tijdens healingen of transmissies. Het gaat dan voornamelijk over het herstel van de vrouwelijke energie in ons en op de plekken waar wij leven.

De energievan hen is heel sterk verbonden met de draken energie van Great Britain welke op vele plekken zeer voelbaar is zoals in Wales, Edinburgh Castle maar ook in Greenwich bij Londen (met dank aan Agnes van 't Whalehouse).

Wat deze dagen precies gaat brengen is nog niet geheel duidelijk, de opdracht die ik van ze kreeg om deze workshop te geven was heel duidelijk. De downloads en de activaties zullen zich op de dag zelf openbaren. Wel krijg ik steeds door dat we ons dieper mogen/gaan verbinden en openstellen voor het vertragen van de tijd. De gelijkheid voor ieder mens en de kracht van de Man vanuit de Vrouw te doen ontwaken.

Deze dagen zullen een verandering in jou en je omgeving tot stand kunnen brengen. Dit heeft ook te maken met welke stap jij hier vanuit wil gaan zetten.

De los te volgen workshops/ bijeenkomsten zijn op:

  • 22 december (22-12-2019)
  • 12 januari (12-01-2020)
  • 2 februari (02-02-2020)

Het Atelier is om 10 uur geopend en is er tijd voor koffie en thee waarna we om 10:30 uur zullen gaan starten. Er wordt een eenvoudige vegetarische luch met soep door 't Atelier aangeboden.

De financiele bijdrage is per dag 95 euro en 270 euro voor 3 dagen

Verander jouw wereld, dan verander je de wereld!

https://paikeadragon.nl