Evenement 26-07-20 : Dans het orakel vijfdaagse biodanza in de Franse Ardennen


'Dans het orakel' vijfdaagse biodanza in de Franse Ardennen

Houder:
Annette Heynderickx
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zondag, 26 juli 2020 - vrijdag, 31 juli 2020
  Locatie:
Centre Buirefontaine
Tijd:
aankomen 16:00 uur Einde vrijdag middag na lunch
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 689
  Website:
Categorie:
wetenschap
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbiodanzaschoolantwerpen .be

Thema Dans het orakel!  
We dansen het orakel van de Itjing?
Ook deze keer is het thema opstanding! Hoe kan het anders, het is elke keer nieuw worden, en meer leven in ons toelaten, Meer worden wie we zijn. Mooi, uniek en insprerend, helpers voor elkaar, nadat we de weg naar binnen hebben gemaakt. En aangekomen bij onze souvereniteit. Het altaar binnenin, ons licht en liefde.
 
‘TIMES OF GROWTH’ worden met moeilijkheden geconfronteerd. Ze lijken op een eerste geboorte. Maar deze moeilijkheden komen voort uit de overvloed van alles wat moeite heeft om vorm te krijgen. Alles is in beweging: als men volhardt is er dus uitzicht op groot succes, ondanks het bestaande gevaar. 
Als het, het lot van de mens is om zo'n nieuw begin te maken, is alles nog ongevormd/ onvervormd, duister. Daarom moet hij zich inhouden, want elke voorbarige beweging kan rampzalige gevolgen hebben. Het is ook heel belangrijk om niet alleen te blijven; om de chaos te overwinnen heeft hij helpers nodig. Dat wil echter niet zeggen dat hij zelf passief moet toekijken op wat er gebeurt. Hij moet een handje helpen en met inspiratie en begeleiding deelnemen.  Ps wij-zelf zijn elkaars helpers! (Voorwoord van de I Tjing) En… in de chaos van moeilijkheden in het begin, ORDER IS ALREADY IMPLICIT. Dus ook de superieure mens; hier bedoeld als onze eigen grootsheid, moet de weelderige overvloed van zulke begintijden regelen en organiseren, net zoals men zijdedraden uit een geknoopte kluwen sorteert en tot strengen bindt. Om zijn plaats te vinden in de oneindigheid van het bestaan, moet men zowel kunnen scheiden als zich verenigen. (aldus het orakel) 
Er zijn nog twee plaatsen. Ben je een ervaren danser, liefst ervaren in de Biodanza vivencia, sluit je aan. Stuur me een bericht