Evenement 17-05-20 : Oceanische vVivencia Ode aan de vriendschap


Oceanische vVivencia Ode aan de vriendschap

Houder:
Annette Heynderickx School voor Biodanza -Antwerpen
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
zondag, 17 mei 2020
  Locatie:
't werkhuis Foyer
Tijd:
inloop 11:30
  Google Maps:
Bijdrage:
vrije bijdrage richtbedrag 15 euro
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

infoatbiodanzaschoolantwerpen .be

zaal open vanaf 11:30 uur

-12:00 uur inleiding opgevolgd door een Oceanische vivencia. Dit betekent een Vivencia met mensen van verschillende leeftijden, adolescenten, volwassenen en ouderen. Thema van de vivencia; Ode aan de Vriendschap‘ door AIPOB-voorzitter, Silvia Signorelli. 

Korte beschrijving: De vivencia zal ons in staat stellen de nuances van vriendschap te ervaren. Prof. Rolando Toro Araneda, de grondlegger van Biodanza definieerde vriendschap als een "gelukzaligheid, een geschenk van het leven". 

Tijdens deze vivencia stimuleren we ons potentieel aan vriendschap. We geven daar uitdrukking aan door te zorgen voor onszelf en anderen en de affectieve band die de mens met het leven verbindt.

Een lied van Milton Nascimento, genoemd door prof. Toro Araneda, zegt: "amigo es cosa pra se guardar no lado esquerdo do peito". Vrij vertaald “Een vriend is iets om aan de linkerkant van de borst te houden.

Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor het AIPOB symposium. Dat dit najaar zal plaatsvinden in Italie (AIPOB staat voor l'associazione internazionale professionale operatori Biodanza Sistema Rolando Toro Araneda)  

Deze gelegenheid is een gezamenlijk initiatief van de Biodanza School- Antwerpen, België met de Scuolatoro- Milaan, Italië en AIPOB. 

Wij nodigen u allen van harte uit om samen met je deelnemers uit de wekelijkse groep(en), leerlingen, vrienden en geliefden aan deze feestelijke gelegenheid deel te nemen en dit initiatief mee te promoten.

Schrijf je in: https://www.biodanzaschoolantwerpen.be/agenda/oceanische-vivencia