Evenement 28-09-19 : Aqua Biodanza


Aqua Biodanza

Houder:
Annette Heynderickx
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
zaterdag, 28 september 2019 - zondag, 29 september 2019
  Locatie:
shamabalah aquatempel
Tijd:
za. 10.30 uur- zo 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

biodanzarosaaticloud .com

"Aqua Biodanza is een diepe oceanische ervaring van verjonging, en vergezeld ons naar een vivenciële staat van paradijselijke onschuld” Rolando Toro Araneda

Biodanza in het warme water herinnert ons door de beweging op muziek, aan een archaïsch staat van versmelting met de totaliteit, lost als vanzelf, spanning en stijfheid op. En geeft toegang tot meer fluïditeit, flexibiliteit en de helende, deugddoende gewaarwording van terugkeer naar onze zuivere essentie. Het is herboren worden uit de oorspronkelijke grote “wieg”. Noem het de koninklijke weg van regeneratie en organische vernieuwing.

Tijdens de sessies (3) doen we maar een paar maar de meest essentiele oefeningen; te beginnen met oefeningen met een speels karakter voor de motorische integratie, waarna dansen van cenesthetisch plezier, fluïditeit, oefeningen van contact en regressie. Dit weekend kunnen we op een diep niveau de harmoniserende en de weldoende werking van trance en regressie ervaren.   

Praktisch: Een minimum van 6 maanden Biodanza ervaring of een vijfdaagse in Buirefontaine, Franse Ardennen is nodig. Bij twijfel stuur me een berichtje.

Meebrengen; badkleding, handdoeken en slaapspullen. Lunch voor zaterdag en zondag middag.

Kosten: € 235 inclusief workshop, diner zaterdag en overnachting.

Je bent definitief ingeschreven door een aanbetaling van € 85 te doen. Het volledige bedrag dient minimum 1 week van tevoren overgemaakt: Nl59ABNA 0233565604  t.n.v. A. Heynderickx, Breda o.v.v. naam.

Aanvang op zaterdag: 10.30uur - Einde zondag: 16.00 uur. Het dansen gebeurt in kleine groep (max 12 deelnemers)