Evenement 15-11-19 : Adem Didge Event


Adem Didge Event

Houder:
Michel Pape en Floor Plugers van Inner Skye
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 15 november 2019
  Locatie:
Nuenen, Verbindende Factor
Tijd:
20:00 - 22:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinner-skye .nl

We beginnen het Adem Didge Event met het plaatsen van een intentie.Vervolgens geeft Michel een geleide meditatie en een body-scan. Daarna zal Floor de verbonden ademsessie geven, waarbij Michel zal begeleiden op didgeridoo, sjamanen drum en andere percussie-instrumenten.

De verbonden ademhaling is een methode om bij jezelf te komen en je innerlijke kracht en liefde te voelen. Het is een reis waarin je van

alles tegen kan komen. Door de combinatie van de verbonden ademhaling en de didgeridoo kunnen processen in gang gezet worden op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied.

De didgeridoo is een instrument dat oorspronkelijk werd bespeeld door de aboriginals in Arnhemland, Australië. Naast dat de didge gebruikt wordt als muziekinstrument heeft het ook meditatieve – en helende effecten. Zo kan het oergeluid een diepe ontspanning geven, door de trillingen worden de energiebanen gunstig beïnvloed, waardoor energetische blokkades kunnen worden opgeheven.

Je bent van harte welkom om samen met ons deze transformerende ademreis te komen maken.Investering bedraagt € 35,- p.p.

Inclusief thee, fruit, chocola etc.

 
Floor Plugers is ademcoach, dit doet zij via Inner-Skye. Het is haar passie om mensen bewust te maken van de grote invloed die de adem heeft op lichaam en geest. Dit doet zij door middel van ademsessies in groepen of individueel.Michel Pape is levenskwaliteitcoach, haptonoom en fysiotherapeut en helpt mensen om van hun pijn- en stressklachten af te komen. Tijdens de coaching-sessies maakt hij daar waar nodig ook gebruik van sound-healing met o.a didgeridoo en sjamaan drum.