Evenement 07-12-19 : Workshop: leren duiden met astro-dobbelstenen


Workshop: leren duiden met astro-dobbelstenen

Houder:
Ben Rovers Coach | Astroloog | tekstschrijver
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 7 december 2019
  Locatie:
Praktijk Ben Rovers - Rosmalen
Tijd:
13:30 - 16:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbenrovers .com

De kracht van een eenvoudige techniek

Jaren geleden ontdekte ik bij toeval de kracht van het duiden met astro-dobbelstenen. Dit is hoe het werkt: iemand stelt een gerichte vraag of vraagt om een algemene boodschap. De persoon in kwestie (of de astroloog) werpt vervolgens de astro-dobbelstenen (planeet, teken, huis), waarna de astroloog het antwoord voor de betrokkene duidt. Tegenwoordig gebruik ik deze eenvoudige techniek vaak. Handig in situaties waarin er geen horoscoopgegevens voor handen zijn of wanneer er geen tijd is om een horoscoop voor te bereiden. Of wanneer een concrete vraag wordt gesteld (als alternatief voor een uurhoek). Tevens bruikbaar om een algemene boodschap te geven.

De kracht van deze techniek verbaast me iedere keer weer. De stenen geven bijna altijd een krachtige en zeer gerichte boodschap aan de ontvanger. Ze bieden ook enkele voordelen boven het gebruik van uurhoeken.

In deze workshop oefenen de deelnemers met verschillende benaderingen waarbij astro-dobbelstenen worden gebruikt. We bespreken tevens enkele belangrijke do’s en don’ts bij het gebruik van deze techniek.

MEER INFO / AANMELDEN