Evenement 24-05-20 : Magische Avalon Retreat


Magische Avalon Retreat

Houder:
Manon - Earth Mama
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zondag, 24 mei 2020 - vrijdag, 29 mei 2020
  Locatie:
Glastonbury UK
Tijd:
13.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 950
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

earthmamaatmanontromp .com

Als je het gevoel hebt dat je een speciale band hebt met Avalon en je voelt dat je wordt geroepen, dan is deze reis misschien precies wat nodig is. Avalon roept al haar mensen op om te komen helpen de aarde voor te bereiden op de veranderingen die al plaatsvinden. Avalon is het mythische land dat bekend is van vele legendes. Avalon brengt transformatie en liefde in een tijd van verwarring en chaos. Het is tijd om haar vrouwelijke kracht te ontketenen om de liefde in de wereld te brengen, een wereld die klaar is voor verandering. Avalon brengt de magie in iedereen naar boven en als je haar roep hoort, weet je dat het tijd is.
We nodigen je uit om de magie van Avalon zelf te ervaren en te reizen naar het zuidwesten van Engeland, waar we de legendes volgen en krachtplekken van Avalon bezoeken. We nemen je mee naar Glastonbury, een spirituele plaats, ook wel The Isle of Avalon genoemd. Daar beklim je de Tor, een natuurlijke heuvel met een verbazingwekkende draaikolk-energie en ook toegang tot het land van de feeën en de onderwereld, waar volgens Arthur Legende rust tot hij terugkeert. We zullen de ruïnes van de abdij bezoeken, ooit het religieuze centrum van Engeland, waar ooit de graven van Arthur en Guinevere werden ontdekt, of zo wordt beweerd.
 
Avalon is ook het centrum van de godin, waar ze haar hart en ziel in het land heeft geprint. De priesteressen van Avalon houden nog steeds hun ceremonies om de godin te eren en zij brengen de boodschap van vrouwelijke spiritualiteit. Je zult de omhelzing van de Godin voelen en je hart zal worden geraakt door de ziel van Avalon.
Vervolgens bezoeken we de grootste stenen cirkel van Europa in Avebury. Avebury bevindt zich in Wiltshire en dit is het gebied waar de meeste graancirkels worden gevonden. In de buurt van Avebury is de door mensen gemaakte heuvel van Silbury en een oude begraafplaats, genaamd West Kenneth Long Barrow. Stonehenge staat ook op onze lijst, omdat je die oude site niet mag missen.
 
Deze reis kan je persoonlijke zoektocht naar je heilige graal zijn. We zullen tijd nemen en je de tijd geven om naar binnen te gaan en contact met je ziel te maken. Wees bereid om je intuïtie te volgen en je open te stellen voor magische ontmoetingen. Er zullen bijdragen zijn in het programma door onze Mystical Earth Tour Guides en Priestesses, die elk iets speciaals aanbieden. Voor een korte impressie: https://www.youtube.com/watch?v=i3LuQppNLiM&t=40s