Evenement 22-06-19 : Zomer Zonnewende Feest


Zomer Zonnewende Feest

Houder:
De Nieuwetijd Sjamaan
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 22 juni 2019
  Locatie:
Jabeek
Tijd:
17:00-22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

nanjacremers37atgmail .com

Zomer Zonnewende Feest 22 juni

In de dagen tussen20 en 23 juni is het Midzomer. Traditie getrouw nodigen wij jou uit om dit magische fenomeen met ons te komen vieren. De natuur is op haar piek van  ' 'Manifestatiemodus '. Er heerst overvloed alom.

Sta eens even stil wat dit voor jou kan beteken ?

WELKE ZAADJES ZIJN BIJ JOU TOT BLOEI GEKOMEN ?

WAT HEB JIJ BEREIKT ?

WAAR BEN JIJ DANKBAAR VOOR ?

We vieren de terugkomst van de donkere helft van het jaar, waarin de tijd aanbreekt om je prestaties, successen, en mislukkingen te verwerken en te ontwikkelen tot een nieuwe innerlijke wijsheid. 22 Juni om 17 uur gaan we van start met een pot-luck maaltijd . D.w.z. je neemt iets te eten mee, stalt dit op de grote gedekte tafel , zo doet iedereen dit en we eten er gezamelijk van. Thee , koffie en kruiden waters zullen er in overvloed zijn . Zorg voor gepaste kleding , afgestemd op het weer , we gaan een smudge en vuur ceremonie houden nadat we samen een sacred space hebben gecreeerd . Neem jouw drum , ratel of ander instrument mee , zorg voor een brandbaar vuuroffer te vinden in onze wei. Tot slot zal er ook blessings aan moeder aarde gegeven worden middels een patchamama stick.

Je zult begeleid worden in de ceremonies en weet dat vuur enorm krachtig , helend en transformerend is. Tevens zorgt vuur voor een prachtige verbinding. Het is elk jaar weer een prachtige happening dus zorg dat je erbij bent .