Evenement 15-03-20 : Dancen Breathe AdemCirkel


Dance'n Breathe AdemCirkel

Houder:
Sanna Bodymindawareness
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 15 maart 2020
  Locatie:
Amersfoort, Pop-up Yoga
Tijd:
14-00-16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

sannabodymindawarenessatgmail .com

Dansen is een heerlijke manier om thuis te komen in jezelf en je lichaam, je hart te voelen kloppen en de adem te voelen activeren..

Door bewust verbonden te Ademen maken we de weg vrij om ons bewustzijn te vergroten en een diepe verbinding met onszelf ervaren.
Reizende in onze onderbewuste lagen voorbij gedachtes, patronen en (zelf)oordelen kan een enorme ruimte worden ervaren; voor heling, integratie en acceptatie.
Deze ruimte voor onszelf brengt diepe ontspanning in ons hele zijn.
Dit is een zeer persoonlijke en transformatieve reis voor jezelf.

Door optewarmen in de dans en deze openingen van lichaam, van hart(slag) en van adem (ritme) in onszelf  mee te nemen in de ademsessie geven we onszelf meer ruimte om in de ademreis te gaan. Om los te laten en toe te laten...

In de diepe ontspanning die volgt is er ruimte voor de integratie, universele liefde én kunnen inzichten naar boven komen. Een openende ervaring van lichaam naar hart en van verzachting.

We beginnen de Dance'n Breathe met eerst 30 min Dansen en dan gaan we over in de Ademreis, liggend op matrasjes verbonden ademen met begeleiding van ervaren ademcoach en assisten(en)

info over adem zie:  Adem  en  Ademcoaching