Evenement 18-07-20 : Klankschaal ligconcert tussen kristallen en edelstenen


Klankschaal ligconcert tussen kristallen en edelstenen

Houder:
Klankschaal ligconcert tussen kristallen en edelstenen een samenwerking van Bodybalans en de Kristalloods
  Provincie:
Zeeland
Datum:
zaterdag, 18 juli 2020
  Locatie:
de Kristalloods - Oud Vossemeer
Tijd:
15.30-16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:
Op 18 Juli, aflsuitend aan de laatste open loods dag te Oud Vossemeer zullen Caroline de Lange en Bart Bij de Vaate van Bodybalans uit Scharendijk de energetische trilling van klankschalen en kristallen bij elkaar brengen. Een mooi moment om je even te resetten tijdens het klankschaal ligconcert van 15.30 tot 16.30 uur.
 
In de door zuivere en krachtige kristallen beïnvloede omgeving van De Kristalloods laten Caroline en Bart hun Klankschalen, Gong, Windgongs, maar ook High Spirits Indiaanse Fluit en Kigonki Tonguedrum hun mooie werk doen.
 
Het klankschaal ligconcert afgestemd op locatie en deelnemers is een streling voor lichaam en geest en een prima manier om te ontspannen. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Je voelt je nadien weer als herboren en vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen.
 
Het klankschaal ligconcert duurt ca. 1 uur en je ondergaat het liggend (zitten kan ook).
 
Tijdstip en kosten
Inloop mogelijk vanaf 12.00 uur, start open loods dag, waarna om 15.30 uur de groepssessie van ca. 1 uur plaatsvindt hiervoor wordt een bijdrage van bijdrage € 20,00 gevraagd.
 
Voor aanvullende informatie kan je eventueel contact opnemen met: klankschaalatbodybalans .com