Evenement 15-02-20 : Met Bodybalans op klankreis bij Centrum de Kern


Met Bodybalans op klankreis bij Centrum de Kern

Houder:
Bodybalans Klank&Wellness @Centrum de Kern
  Provincie:
Zeeland
Datum:
zaterdag, 15 februari 2020
  Locatie:
Centrum de Kern - Philippine
Tijd:
16.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

klankschaalatBodybalans .com

Zaterdag 15 februari 2020, in deze gebruikelijk koude periode gaat er een mooie warme energie door de yurt van Centrum de Kern in Philippine.

Caroline de Lange en Bart Bij de Vaate van Bodybalans uit Scharendijke laten hun klankschalen, gong, windgongs, tingsha en High Spirits Indiaanse fluit hun mooie werk laten doen en zullen u ontspannen en verwarmen.

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Je voelt je nadien weer als herboren en vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen.

Een klankschaal ligconcert duurt ongeveer 1 uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook).

Tijdstip en kosten: De Yurt is geopend vanaf 15.30 uur waarna om 16.00 uur het ligconcert van ca. 1 uur plaatsvindt, hiervoor wordt een bijdrage van € 20,00 gevraagd.

Let op: matrasjes zijn er voldoende aanwezig, zelf te verzorgen: een paar heerlijke, warme sokken, een kussen en een dekentje, want door ontspanning koel je vaak wat af.

Voor reservatie en betaling van dit concert kan de ticket-link op onze website (onder tab evenementen) worden gebruikt. Je ontvangt dan een mail met ticket en betalingsgegevens. Je aanmelding is pas definitief als betaling is voldaan.

Wel van tevoren aanmelden i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen.

Voor aanvullende informatie kan je eventueel contact opnemen met: klankschaalatbodybalans .com