Evenement 23-11-19 : Met Bodybalans op klankreis bij Centrum de Kern


Met Bodybalans op klankreis bij Centrum de Kern

Houder:
Bodybalans Klank&Wellness @Centrum de Kern
  Provincie:
Zeeland
Datum:
zaterdag, 23 november 2019
  Locatie:
Centrum de Kern - Philippine
Tijd:
19.30 - 20.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

klankschaalatBodybalans .com

Zaterdag 23 november, een mooi moment om relaxed het weekend in te gaan met een energetisch klankschaal ligconcert in de yurt van Centrum de Kern in Philippine.

Deze prachtige natuurlijke en energetische omgeving is de locatie waar Caroline de Lange en Bart Bij de Vaate van Bodybalans uit Scharendijke hun Klankschalen, Gong, Windgongs, maar ook High Spirits Indiaanse Fluit en Kigonki Tonguedrum hun mooie werk doen.

Een klankschaal ligconcert wordt afgestemd op locatie en deelnemers. Het is een streling voor lichaam en geest en een prima manier om te ontspannen. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Je voelt je nadien weer als herboren en vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen.

Een klankschaal ligconcert duurt ongeveer 1 uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook).

De Yurt is geopend vanaf 19.00 uur waarna om 19.30 uur het ligconcert van ca. 1 uur plaatsvindt, hiervoor wordt een bijdrage van € 20,00 gevraagd.