Evenement 28-09-19 : Klankschaal ligconcert tussen kristallen en edelstenen


Klankschaal ligconcert tussen kristallen en edelstenen

Houder:
Klankschaal ligconcert tussen kristallen en edelstenen een samenwerking van Bodybalans en de Kristalloods
  Provincie:
Zeeland
Datum:
zaterdag, 28 september 2019
  Locatie:
de Kristalloods - Oud Vossemeer
Tijd:
12.00-13.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

Caroline de Lange en Bart Bij de Vaate van Bodybalans uit Scharendijk brengen op 28 september de energetische trilling van klankschalen en kristallen bij elkaar. Een mooi moment om je even te resetten tijdens het klankschaal ligconcert van 12.00 tot 13.00 uur of met een individuele klankschaalmassage daarna.

In de door zuivere en krachtige kristallen beïnvloede omgeving van De Kristalloods laten Caroline en Bart hun Klankschalen, Gong, Windgongs, maar ook High Spirits Indiaanse Fluit en Kigonki Tonguedrum hun mooie werk doen.

Het klankschaal ligconcert wordt afgestemd op locatie en deelnemers. Het is een streling voor lichaam en geest en een prima manier om te ontspannen. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Je voelt je nadien weer als herboren en vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen.

Het klankschaal ligconcert duurt ca. 1 uur., en je ondergaat het liggend (zitten kan ook).

Tijdstip en kosten

Vanaf 11.30 uur inloop met koffie/thee, waarna om 12.00 uur de groepssessie van ca. 1 uur plaatsvindt hiervoor wordt een bijdrage van bijdrage € 20,00 gevraagd.

Let op: er zijn maar een paar matjes beschikbaar. Neem zelf een matje mee. Denk ook aan een paar heerlijke, warme sokken, een kussen en een dekentje, want door ontspanning koel je vaak wat af.

Voor reservatie en betaling van de groepssessie kan je de ticket-link bij dit bericht gebruiken. Je ontvangt dan een mail met ticket en betalingsgegevens. Je aanmelding is pas definitief als betaling is voldaan.

Wel van tevoren aanmelden i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen.

- Vergeet je ligmatje niet, en een fleece-dekentje om je lekker knus toe te dekken en eventueel een kussen voor het hoofd.

- Parkeren achter de loods (om de loods heen rijden en dan parkeren tussen de loods en de zwarte schuur in).

Wil je graag eens voelen wat klankschalen rechtstreeks op je lichaam doen? Na het concert is er de mogelijkheid om een individuele introductie klankmassage te ontvangen. Je ontvangt dan een korte uitleg en effectief een klankmassage van ca. 20 minuten. De kosten hiervoor bedrage € 20,- te reserveren via onderstaand mailadres.

Voor aanvullende informatie of reservering van een individuele massage kan je opnemen met: klankschaalatbodybalans .com