Evenement 24-07-19 : OpenUP Festival


OpenUP Festival

Houder:
OpenUP Festival
  Provincie:
Limburg
Datum:
woensdag, 24 juli 2019 - zondag, 28 juli 2019
  Locatie:
Baarlo, Kasteel de Berckt
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 565
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

communicationatopenupfestival .nl

OpenUP reist 24 t/m 28 juli naar Limburg voor een festival dat harten opent. Met tientallen workshops en optredens van onder meer DJ Isis, Martyn Zij en Maneesh de Moor. OpenUP gaat het 15e jaar in als CoCreatie festival. Meer dan 100 mensen dragen bij aan het geheel, zowel creatief als praktisch. Het fesitval staat symbool voor een nieuwe wereld vol sprankeling, waarin we in verbinding zijn met onszelf, met de ander en met de aarde.

Het OpenUP Festival biedt dit jaar drie workshop-paden aan: het IK-pad, het WIJ-pad en het WERELD-pad. Neem een duik in het mysterie van het bestaan, ervaar de magie van echte verbinding of ontdek wat jij in de wereld wilt zetten. Op een luchtige manier laten workshops je niet alleen meer leren over jezelf, maar geven ze ook een flinke energieboost. Met helend ademwerk, meditaties, sharings, kunstworkshops, kinderactiviteiten, ecstatic dance, tantric dance, familieopstellingen, tantra en nog veel meer. 

Daarnaast zijn er geweldige muzikanten, die je weg laten dromen of helemaal los laten gaan. Line-up: Maneesh de Moor, DJ Isis, Martyn Zij, Pernilla Kannapinn, DJ Bravon en vele anderen. 

Bekijk de website voor meer info:  www.openupfestival.nl