Evenement 15-10-21 : Start Training Je Eigenwijze Weg (8 dagdelen)


Start Training Je Eigenwijze Weg (8 dagdelen)

Houder:
Jeanette Venema en Nijta Huikeshoven
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 15 oktober 2021 - vrijdag, 10 december 2021
  Locatie:
De Zunnekaant, Orvelte
Tijd:
10.00-13.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 345
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatjeanettevenema .nl

Training Je eigen wijze weg deel 1 is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. 

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene. Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Workshop data: vrijdag 15 oktober( 10-13), vrijdag 29 oktober (10-13), zaterdag 6 november (10-17), 

vrijdag 19 november (10-13), zaterdag 4 december (10-17), vrijdag 10 december (10-13).