Evenement 05-02-21 : Start Groeitraining Je EigenWijze Weg in Orvelte


Start Groeitraining Je EigenWijze Weg in Orvelte

Houder:
Jeanette Venema
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 5 februari 2021 - vrijdag, 26 maart 2021
  Locatie:
Orvelte
Tijd:
10.00-13.00
  Google Maps:
Bijdrage:
345 voor 8 dagdelen
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatjeanettevenema .nl

Groeitraining 'Je EigenWijze Weg'

Je EigenWijze Weg (JEWW) is een training die laat je kennismaken met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd, jouw huidige leven beïnvloeden. Door het doen van ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen word jij je meer bewust van je oude patronen en van nieuwe mogelijkheden. Met JEWW bieden we een plek voor zelfonderzoek. Dat doen we door veel actieve werkvormen aan te bieden zoals bewegen, visualiseren, tekenen, praten, ademwerk, delen, dansen, meditatie en nog meer. Het gaat daarin om jouw ervaringen en jouw zoektocht naar het (her)ontdekken van jouw uniciteit. Het is een ontdekkingstocht waarin elke ervaring telt!

Tijdens je onderzoek wordt je ondersteund door de groep en de trainers. Van daaruit ontvouwt zich jouw pad: je ontdekt waar je nu staat, waar je naar toe wilt, wat je nodig hebt, wat je niet meer wilt, wat je mag ontdekken en leren... Jouw EigenWijze Weg!  De training bestaat uit 8 dagdelen en vindt plaats op 4 vrijdagochtenden en 2 zaterdagen. 

De kennismakingsworkshop op 23 januari is een voorproefje van wat we gaan doen in de training. Tijdens deze ochtend kan je de werkwijze en de trainers leren kennen en vragen stellen. Twijfel je of het iets voor je is? Kom dan langs om het uit te proberen! De kosten van de workshop zijn 10 euro. Aanmelden kan via: nhuikeshovenatgmail .com of infoatjeanettevenema .nl of 06-10479308.

De training wordt gegeven in een kleine groep waarbij we ons houden aan de geldende voorschriften van het RIVM.

Meer informatie vind je op:
www.jeeigenwijzeweg.nl
www.jeanettevenema.nl/training-je-eigen-wijze-weg

Data training:

vr     5 februari    10-13 deel 1

vr   12 februari    10-13 deel 2

za   20 februari    10-17 deel 3 en 4

vr      5 maart       10-13 deel 5

za   13 maart      10-17 deel 6 en 7

vr   26 maart       10-13 deel 8