Evenement 25-09-20 : Start Groeitraining Je Eigen Wijze Weg


Start Groeitraining Je Eigen Wijze Weg

Houder:
Jeanette Venema
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 25 september 2020 - vrijdag, 13 november 2020
  Locatie:
Orvelte
Tijd:
10.00-13.00
  Google Maps:
Bijdrage:
345 voor 8 dagdelen
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatjeanettevenema .nl

Je Eigenwijze Weg

Je Eigenwijze weg is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk.

In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.
 

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deze training maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Voor wie?
De training bestaat uit 8 dagdelen en is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met innerlijke kindwerk, lichaamswerk, meditatie of met groepswerk is het traject heel geschikt. Er kan ook een meer concrete aanleiding zijn om deel te willen nemen.