Evenement 28-08-20 : Kennismakingsworkshop Groeitraining Je Eigen Wijze Weg


Kennismakingsworkshop Groeitraining Je Eigen Wijze Weg

Houder:
Jeanette Venema
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 28 augustus 2020
  Locatie:
Orvelte
Tijd:
10.00-
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatjeanettevenema .nl

Training Je Eigen Wijze Weg 
Deze training is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk.

In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.
 

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deze training maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Kennismakingsworkshop 

28 augustus 2020 10.00-12.00 in Orvelte.
 

De kosten van de avond zijn 10 euro.

In de workshop kun je kennis maken met het innerlijk kind, lichaamsgericht werken en de trainers. Bij deelname aan de training worden de kosten van de kennismakingsworkshop in mindering gebracht op de kosten voor deelname.