Evenement 20-09-19 : Start Training Je Eigenwijze Weg (8 dagdelen)


Start 'Training Je Eigenwijze Weg' (8 dagdelen)

Houder:
Jeanette Venema, Nijta Huikeshoven
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 20 september 2019 - vrijdag, 8 november 2019
  Locatie:
Centrum Lumos, Hoogersmilde
Tijd:
10-13
  Google Maps:
Bijdrage:
315
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatjeanettevenema .nl

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland.

Je eigen wijze weg is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

Je eigen wijze weg leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg is het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

 

De training 'je eigenwijze weg deel 1'
Dit is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en versterking van de volwassene. 
Het innerlijk kind staat voor de ervaringen en - vaak negatieve - overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen maar die ons nu kunnen tegenwerken, bijvoorbeeld in werk of relaties. 
 
In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene. Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wilt gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld. Niet vanuit je hoofd maar juist door te luisteren naar de taal van je eigen lichaam. Het doel is niet 'veranderen' maar 'bewust worden'. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar. 
 
Voor meer informatie kijk op www.jeeigenwijzeweg.nl 
 
Voor wie?
De training is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met het Aumm instituut, met innerlijk kindwerk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk is het traject heel geschikt. Er kan ook een meer concrete aanleiding zijn om deel te willen nemen. 
 
Workshop data je eigenwijze weg 1
vr 20 september (10:00 tot 13:00)
vr 27 september (10:00 tot 13:00)
za 12 oktober (10:00 tot 17:00)
vr 18 oktober (10:00 tot 13:00)
za 2 november(10:00 tot 17:00)
vr 8 november (10:00 tot 13:00)

De prijs van de training bedraagt 315 euro