Evenement 22-03-20 : introductie en ervaring dag Samenwerken met Engelen en gidsen energieën.


introductie en ervaring dag "Samenwerken met Engelen en gidsen energieën".

Houder:
Sabrina Swaans - Dohmen
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 22 maart 2020
  Locatie:
Inner- Spirit te Echt
Tijd:
11.00 - 16.00
  Google Maps:

https://www.google.nl/maps/place/Inner-Spirit+(art-coaching-healing)/@51.0937223,5.8879973,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c0c6293ffa8dc9:0x676f05ad4ab142c!8m2!3d51.093719!4d5.890186

Bijdrage:
€ 75,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinner-spirit .nl

Hallo Lief mens,

ik ben Sabrina Swaans Dohmen. Sinds mijn 4e levensjaar ben ik in contact gekomen met de Engelen energieën. Het leven is een echte leerschool en ook ik heb al vele lessen doorlopen. Thema's die ik heb uitgediept zijn; leren omgaan met zowel de zichtbare als onzichtbare littekens. Littekens die door diverse ervaringen zijn opgelopen en waarvan je graag wilt dat je deze achter je kunt laten. Niet door ze weg te stoppen maar er eerlijk en transparant vanuit een reflexie, om een helingsproces aan te willen gaan. Echter binnen alle aardse opleidingen kreeg ik niet te leren hoe ik contact maak met mijn bron energie, mijn innerlijke kracht en mijn eigenliefde of hoe ik een diep contact leg met de engelen energieën, overleden familie gidsen en of buitenaardse wezen, en dwalende zielen op de aarde, de energieën van mensen om me heen die afkomstig is vanuit het auraveld, het lezen van foto's op energetisch vlak. Ook kreeg ik er niet te leren hoe ik mijn paranormale gaves kan integreren, zonder dat je omgeving denkt " daar is weer zo'n zweverig type". Nu komen we dagelijks in aanraking met diverse mensen en hun vooroordelen. Maar we hebben ook de keuze dat je dit soort vooroordelen vooral te laten bij diegene die ze uitspreken. Op het moment dat ik ervoor koos om gewoon mijn zielen pad te volgen en trouw te zijn aan mijn contact met de kosmische helende energieën, veranderde veel in mijn leven. Dit deel heb ik zelf mogen doorlopen en nog dagelijks word ik onderwezen door de engelen, wezen energieën. Ik leerde ook om deze energieën te kunnen inzetten voor mezelf en voor mijn omgeving. Met als doel om een betere balans, vreugde en liefde te hebben binnen het leven op de aarde en ben enorm dankbaar dat ik vele aanwijzingen opvolg. 

Wat kun je verwachten van dit cursusjaar en waar kom je meer in aanraking tijdens deze vrijblijvende introductie en ervaring dag. Wie zijn de Aartsengelen, wat zijn hun kwaliteiten, kenmerken en hoe leggen ze via jou kanalen contact. Via een actieve praktische werkwijze leren om contact te maken met de Engelen en hun helende energieën. Verfijn je spirituele en paranormale talenten en pas kennis toe. Jezelf liefhebben en ontwikkelen tot een bijzonder mens die zich in balans voelt met al om zich heen! In een hogere trillingsfrequentie te komen. Via diverse methodes die ik je tijdens de lessen aanreik. Specifieke thema’s duidelijk maken zoals: liefde ontvangen, geven en delen van overvloed, Onafgemaakte lessen opnieuw leren en hopelijk nu met beter resultaat, loslaten van waar we van houden (onthechten). Hoe zet je de Aartsengelen energieën in bij problemen waar je mee worstelt op gebied van o.a.: relaties, werk, school, carrière, financiën, huisvesting etc. Leren op staan voor jouw transformatie.

De lesdagen vinden plaats op een Zaterdag of Zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Investering bijdrage in jezelf is inclusief alle materialen die je tijdens de creatieve technieken momenten gebruikt. Vegatarischse lunch en kruiden thee en of edelsteen water. Mijn coaching gedurende lesdag en tijdens mail en of app info m.b.t cursus inhoudt. Theorie en praktijkopdrachten die jij in een power point pdf formaat. De cursus ontvang je per email na iedere gevolgde praktijkles. 

Ik hoop jouw te mogen ontmoeten in de Yurt,  tijdens de introductie – ervaring dag. Na deze dag kun je definitief besluiten of de jaarcursus iets voor jou is als persoonlijke groei investering. Kijk op de website www.inner-spirit.nl voor meer informatie over de cursus alsook kun je ervaringen lezen van oud cursisten.

Bij interesse om jezelf te spiegelen en in een verbetert energieveld en trillingsveld te komen, neem dan contact op met mij en of meld je aan per email. Vermeld svp je telefoonnummer maar ook dagen en tijden dat je beste bereikbaar bent, zodat ik je kan bellen. Ik vindt het prettig om telefonisch elkaars energie te voelen via de trilling frequenties van de stem. 

van hart tot hart, Sabrina