Evenement 30-06-19 : Spirituele Wellness Beurs Avalon


Spirituele Wellness Beurs Avalon

Houder:
Avalon
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zondag, 30 juni 2019
  Locatie:
Meppel
Tijd:
12:00 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 2, enkel contant betalen
  Website:
Categorie:
beurzen
  E-mail:

aylaschrijveratgmail .com

Dit jaar ,2019, is de eerste editie van Spirituele Wellness Beurs Avalon. Tijdens het evenement krijg je de tijd om even écht tot rust te komen, een verwen-momentje te hebben of zelfs jezelf te ontdekken. Op de beurs kun je heel veel vinden; edelstenen en orgonites, verzorgingsproducten en etherische oliën, mediums, tarot en reiki & zelfs yogalessen! Natuurlijk is er ook mogelijkheid om wat te eten te halen.

Wie zijn wij? 
De beurs wordt georganiseerd door Gemma en Ayla, moeder en dochter. Ik, Ayla, zit in mijn 3e jaar van de opleiding directiesecretaresse/managementassistent. Toen ik met mijn moeder en haar hobbybedrijfje Gem Bitious Orgonites op een paranormale beurs in Gorinchem was, dacht ik ‘Dit wil ik ook doen.’ Ik ben direct gaan nadenken en plannen en nu komt er gewoon echt een beurs!

Entree kost 2 euro, enkel contant betalen

Standhouder worden? 
Wanneer je zelf een bedrijfje hebt kun je natuurlijk ook standhouder worden! We hebben niet alleen tafels beschikbaar maar ook een aantal aparte behandelruimtes, voor bijvoorbeeld mediums en mensen die reiki/acces bars uitoefenen. De behandelruimtes zijn wel beperkt, dus als je interesse hebt: neem snel contact op!