Evenement 15-11-19 : KickBooster


KickBooster

Houder:
Dominique Struik
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 15 november 2019
  Locatie:
Rotterdam
Tijd:
10.00 - 16.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 150,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
bedrijfsleven
  E-mail:

dominiquestruikatgmail .com

Welkom op onze KickBooster die bol staat van vragen en tools om een andere realiteit te creëren voor meer tijd, geld & plezier.
Een interactieve dag waarbij we aan de slag gaan met praktische vragen die je nog nooit aan jezelf hebt gesteld. Vragen stellen opent altijd de deur naar meer mogelijkheden en keuze.

Wat als je je leven elke dag viert als een feestje vol met plezier, wat zou er dan allemaal mogelijk zijn? Geloof je in dat wat nu nog onmogelijk is? Je kunt kiezen om de mogelijkheden die er wel zijn te ontvangen?

Vraag je elke dag wel om meer tijd, meer geld en meer plezier? Of ben je het vragen verleerd en laat je je afleiden door alles en iedereen om je heen.

Heb je weleens een koffiedate met je business, geld of locatie? Alles is energie en is van belang als jij je leven wilt leven als alle mogelijkheden beschikbaar zijn die je nog nooit had bedacht.

Wat als je om de grootsheid van jezelf vraagt, en erkent?

“Je leven is jouw business en jouw business is je leven” quote van Simone Milasas, of zoals Simone het altijd zegt – als er bloed door je aderen stroomt, leef je.

Margot & Dominique zijn beide ervaren Bars Facilitator, en hebben elkaar ontmoet vorig jaar tijdens een 3-daagse bodyclass.
Margot heeft al 30 jaar een praktijk voor coaching en healing in Rotterdam.
Dominique heeft sinds kort haar eigen praktijk in coaching, maar is al ruim 30 jaar bezig met healing en het bewustzijn.
Samen weten ze dat business & leven op een andere manier kan dan jij ooit had bedacht, deze kennis willen ze graag met jou delen zodat ook jij je mooiste leven kan leven.

Praktische info;
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
- manual van Creëer meer tijd, geld & plezier naar het boek Joy of Business en Money isn't the problem, but you are van Gary Douglas.

- koffie/thee/water, diverse zoet & zoute snacks. Lunch is niet inbegrepen.

Is het tijd om nu eens echt dat leven te creëren waarvan je weet dat het mogelijk is en daaraan voorbij? Doe je mee?

Opgave kan via www.depiramide.com/booking (in de tweede stap kun je de workshop selecteren),
Margot 06-54658976
Dominique 06-42817413