Evenement 20-10-19 : Anoras Spirituele Bohemian Hippie Lifestyle Beurs


Anora's Spirituele Bohemian Hippie Lifestyle Beurs

Houder:
Spirituele Praktijk Anora Spirit en Nala Stars Events
  Provincie:
Groningen
Datum:
zondag, 20 oktober 2019
  Locatie:
Muziek Organisatie Noord Groningen
Tijd:
Zondag 11.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 5,- met kortingsflyer € 3,00
  Website:
Categorie:
beurzen
  E-mail:

Infoatanoraspirit .nl

Deze Spirituele Bohemian hippie Lifestyle beurs is een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om lekker je zorgen even aan de kant te zetten en je onder te dompelen in de bohemian hippie sferen. Een sfeervolle en kleurrijke beurs waar mensen van alles kunnen vinden op het gebied van spiritualiteit en de Bohemian hippie levensstijl.

Op deze beurs vindt je vintage, handgemaakte, duurzame en fairtrade producten.  Deze beurs brengt liefhebbers van spiritualiteit , vintage, kunstenaars en creatieve ondernemers samen en onderscheidt zich zo van andere beurzen. De beurs waar Love, Peace en Respect voorop staat .

De Spirituele deelnemers willen je graag helpen met je zoektocht naar antwoorden die erg van belang kunnen zijn om volgende stappen te zetten op je levensweg.
Loop die dag rustig langs de diverse deelnemers, voel wie en welke discipline je het meeste aanspreekt, maak desnoods even een praatje met een deelnemer en ga dan kijken en beslissen wie jou daarin het beste kan helpen bij je zoektocht. Of kom gewoon heerlijk neuzen bij de diverse leuke vrolijke ,kleurrijke hippie verkoop stands Dus voel je Welkom.

Op deze beurs kunt u verschillende spirituele en hippie stands vinden zoals Aura en Chakra fotografie, numerologie, (stoel)massage, reiki, handlezen, zandlezen, healing, mediums, paragnosten, natuurlijke biologische voeding en daarnaast ook een diverse verscheidenheid aan vrolijke en leuke stands met zelfgemaakte sieraden, kleding, stenen en mineralen die de tegenwoordige hippie lifestyle vertegenwoordigen. De voorkeur gaat uit naar handgemaakt, vintage, duurzaam geproduceerd, eigen ontwerp, fair trade en biologische producten.

Ook kun je lekker uit je dak gaan door eens lekker hard te zingen bij de Karaoke en genieten van de muziek die we op deze beurs aanbieden. Het aanbod van standhouders verschilt per beurs, zodat het kan gebeuren dat niet alle hierboven genoemde stands aanwezig zijn.

Diverse standhouders op spiritueel gebied  bieden u een kennismakingsconsult aan, hiervoor wordt een bijdrage vanaf € 12,50 gevraagd tot maximaal € 20,- euro. Let op dat bij de meeste standhouders alleen contant kan worden afgerekend, bij sommige verkoop stands kan gepind worden. Het aanbod van kennismakingsconsulten en verkoop stands verschilt per beurs.

De entree van de beurs bedraagt € 5,00 en met korting bon € 3,00 dit is inclusief de lezingen. ( kinderen tot 12 jaar gratis entree)

Lezingen

Tijdens de beurs is er een divers programma van workshops, activiteiten en interessante lezingen, de deelname aan lezingen is gratis, voor de workshops kan mogelijk een vergoeding gevraagd worden i.v.m. materiaalkosten of kleine bijdrage voor deelname aan workshop, dit zal duidelijk vermeld worden bij de workshops. Elke beurs heeft weer andere lezingen en workshops. U kunt bij elke beurs vooraf checken welke lezing of workshop wordt gegeven.

Wil jij je kennis en expertise delen en hiermee extra onder de aandacht te komen bij de bezoekers door het geven van een (mini)workshop, activiteit of lezing? Dat kan! Schrijf je dan nu in. Voor meer informatie graag even een email sturen naar Anoraspiritatgmail .com