Evenement 11-06-21 : t Kristallijne Goud, geboorte van het kristallijne zelf.


't Kristallijne Goud, geboorte van het kristallijne zelf.

Houder:
Jamy Frencken, Monique Houben en Angélique Bijlaart - van Lieshout
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 11 juni 2021 - zondag, 13 juni 2021
  Locatie:
't Jagerhuis, Vught
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 233,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

angeliqueatbronkracht .nu

't Kristallijne Goud, De geboorte van het Kristallijn Zelf

Je bent een oeroude bewaarder van de sterren en hier om jouw unieke licht te belichamen, te zaaien en te gronden. Vanuit jouw diepste Zijn wordt je geroepen om te luisteren naar je Hart, om je er weer aan te herinneren dat je Weet en dat alle mystieke kennis bloeit in jouw Hart en krachtig stroomt door jouw aderen.

Je hebt er niet voor niets voor gekozen om juist in dit tijdperk van ontwaken mee te werken aan de langverwachte verschuiving in de evolutie van de planeet. We staan nu op een omslagpunt. Het voortbestaan van onze Aarde en al haar bewoners komt nu tot een hoogtepunt.

Dat maakt dat het belangrijk is om samen te komen om de oude innerlijke wijsheid te herinneren en weer bewust te worden van het diepe weten van onze sterrenafkomst. Liefdevol de herinneringen van je Ziel ontgrendelen en je over te geven aan een werkelijkheid die zoveel groter en mysterieuzer en tegelijkertijd ook zoveel eenvoudiger is. Je bent niet alleen hier op Aarde om te groeien als individu, maar ook om een verschuivig teweeg te brengen voor een groter collectief.

Tijdens deze dagen zullen we samen een veilig veld creeren om verbindinge te maken met de oude innerlijke wijsheid en mystieke kennis in ons hart. Deze dagen worden ondersteund door visualisaties en DNA-activaties, de kristallijne klanken van de klankschalen kristallen stemvorken, koshi's, drum, lichttaal en onze eigen unieke klank. Dit alles zal de trillng in ons lichaam verhogen wat maakt dat het Kristallijne Zelf volledig geboren kan worden.

We zullen ook werken met de Kabbalah, een oud heilig instrument ook wel "The Tree of Light" genoemd. De Kabbalah met 13  energeische lichtvaten verbindt ons weer met het kristallijne veld vanuit de werkkamer van de Schepper. In verbinding met de tools van het universum overstijg je de dualiteit en kun je in verbinding met de eenheid de Hemel op Aarde  creeren volgens de Kosmische wetten. De Kabbalah geeft jouw inzichten en richtlijnen downloads van oude herinneringen en kwaliteiten. Zo kun je in vrijheid en vrede, met compassie, en in verbinding met jouw innerlijke weten je krachtige Zelf in liefde op de Aarde neerzetten.

Ben jij er klaar voor om oude mysteries en geheimen van binnenuit te herinneren en vanuit jouw verbinding met het kristallijne veld jouw licht hier neer te zetten?

Meldt je dan aan.

wanneer: 

vrijdag 11 juni 19.00u - 22.00u.

zaterdag 12 juni 10.00u.- 21.00u.

zondag 13 juni 10.00u.- 16.30u.

inbegrepen: vega lunch op zaterdag & zondag,vega avondeten op zaterdag, koffie, thee,water en gezonde versnaperingen gedurende de dag.