Evenement 31-05-19 : Multidimensionaliteit, je andere aspecten van zijn.


Multidimensionaliteit, je andere aspecten van zijn.

Houder:
Angélique Bijlaart - van Lieshout
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 31 mei 2019
  Locatie:
Praktijk Angelique Bijlaart
Tijd:
9.30 u. - 16.00 u.
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

angeliqueatbronkracht .nu

De weg naar je hart van multidimensionaliteit.

In verbinding met je hart kom je in contact met al je delen. Eerlijk, Kwetsbaar. In afstemming op de stem van je hart, je intuitie.

Je kan je hart zien als een dimensionale poort waar de toegang is tot al jouw andere delen. Toegang tot andere dimensies en andere dimensionale zelven. voor mij zijn het dunne lagen die de verschillende dimensionale lagen scheidt. Hoe meer contact met deze zelven hoe meer eenheid je in jezelf zal gaan ervaren.

Tijdens deze dag wordt er bebruik gemaakt van de groepsenergie en groepssamenstelling. In afstemming van het moment en aanwezigen wordt mb. klank, tekenen, remedies en starbeings, velden aangeraakt, geopend en geheeld waar nodig. Door samen in deze multidimenties te zijn / werken wordt het veld krachtiger neergezet en geeft het meer mogelijkheden om het in jouw dieper aan te raken en te healen. Voor mij is het steeds weer een bijzondere ervaring om deze reis in het bewustzijn te mogen maken en te ervaren. Ook hoe mooi en helend het is om weer toegang te hebben tot deze velden en de fysieke verruiming te ervaren. Het is heler worden, de puzzel van jezelf compleet maken.

Ben jij ook zo op zoek naar de verborgen stukken in jezelf. Wordt je blij of prikkelt het jouw als je leest over starbeings, zeemeerminnen, walvissen reptilians, pleiaidiers, andromedeanen etc. en wil je meer in conact komen met deze energieen dn ben je van Harte welkom. 

Het ochtend programma wordt gevolgd door een gezamelijke lunch, gevormd door deelaspecten van ieders inbreng, waarna het middag programma zal starten.