Evenement 21-11-19 : Lezing JOYFULNESS


Lezing JOYFULNESS

Houder:
Ineke Handgraaf-van Eersel en Johan Spaans
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
donderdag, 21 november 2019
  Locatie:
Haarlem
Tijd:
19.30 - 22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
  Website:

facebook / joyfulness

Categorie:
initiatieven
persoonlijke groei
  E-mail:

desleutelnaarjouatgmail .com

Presentatie door Johan Spaans.

Over het boek Joyfulness; van selfie naar compassie. Over zijn ontdekkingsreis en over de start van de Joyfulness beweging. OVER JOUW BIJDRAGE!

Ontdek jouw eigen Joy en straal het uit! Niet door het te gaan zoeken. Niet door te proberen iemand te worden. Joy is altijd al in je aanwezig geweest. Je bent het gaandeweg in je leven kwijt geraakt. Je kunt dus weer op dat fijne gevoel gaan afstemmen door te kiezen voor speelsheid en zelfexpressie. En door er gewoon belangeloos voor anderen te zijn. De mensen om jou heen hebben jouw Joy nodig. De wereld heeft jouw Joy nodig!

De maatschappij heeft een

moet weer aandacht komen voor compassie, voor speelsheid, voor creatie en toepassing van intuItieve vaardigheden. De wereld heeft Joyfulness nodig.

Waar: Internationale Taalklas, Prinses Beatrixdreef 6, 2033 TX Haarlem. Parkeren op Vincent van Goghlaan of het Prinses Beatrixplein. Deur open om 19.15 uur.

Tickets verkrijgbaar via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-joyfulness-77953847055?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&aff=escb&utm-source=cp&utm-term=listing