Evenement 24-05-19 : Buitengewoon Djoj festival


Buitengewoon Djoj festival

Houder:
Centrum Djoj & Vegenement
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 24 mei 2019 - zondag, 26 mei 2019
  Locatie:
De Hoof in Someren
Tijd:
Start vrijdag 19:00, einde zondag 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 150 + (€50 aan consumptiemunten)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbuitengewoondjoj .nl

Buitengewoon Djoj x Vegenement Someren

Meld je nu aan en neem een tweede persoon gratis mee!

Het lentefestival Buitengewoon Djoj is een intiem en kleinschalig festival waar verbinding met anderen centraal staat. Een weekend lang kun je je onderdompelen in meditatieworkshops, meedoen aan yogalessen, je laten inspireren door lezingen en genieten van lekker vegan food & drinks. ‘s Avonds is het tijd om je helemaal te laten gaan op hartverwarmende wereldmuziek en pakkende grooves.

Word wakker met Do-In Yoga, schuif aan bij de lezing van Stine Jensen, duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India, of neem deel aan de Boeddhistische meditatie geleid door de monnik Ananda Olande. We sluiten de dag af dance party op  vrijdag- en zaterdagavond.

Buitengewoon Djoj vindt plaats van vrijdagavond 24 mei t/m zondag 26 mei in Someren, vlakbij Eindhoven. Een prachtige buitenlocatie die over diverse groene buitenvelden beschikt en waar je kunt slapen in de landelijke hoeves of op het kampeerveld. Er vinden zowel binnen als buiten workshops plaats, dus zelfs bij slecht weer is er genoeg te doen.

Buitengewoon Djoj gaat helemaal voor bewuste voeding: alle maaltijden, drankjes en snacks zijn duurzaam en 100% vegan.

Actie: 2e ticket gratis
Boek snel je ticket op www.buitengewoondjoj.nl want momenteel is het 2e ticket gratis (exclusief consumptiemunten t.w.v. €50). Welke vriend of vriendin nodig jij uit voor een minivakantie in het Brabantse Someren?