Evenement 13-03-20 : Cursus: ThètaHealing® Basis DNA


Cursus: ThètaHealing® Basis DNA

Houder:
Annemiek Coenen
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 13 maart 2020 - zondag, 15 maart 2020
  Locatie:
Breda
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 500,-
  Website:

annemiekcoenen.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatannemiekcoenen .nl

Cursus: ThètaHealing® Basis DNA -  13-14-15 maart
 

Het hart van deze cursus is het aanleren van de basistechnieken en het oefenen van deze technieken voor jezelf en voor anderen, die je in staat stellen om levenspatronen en belemmerende overtuigingen te veranderen, die door de macht van het onderbewustzijn op kern, genetisch, historisch en zielsniveu, in stand worden gehouden en de invloed van geloofsovertuigingen op je gezondheid en je dagelijks leven. Leer o.a. waarom je dingen creëert in je leven en wat je hiervan kan leren. Door het loslaten van energieblokkades, die persoonlijke en spirituele vooruitgang belemmeren en jezelf weer te vertrouwen, creër je een nieuwe realiteit in je leven en leer hoe je leven te creëren overeenkomstig je Eigen Vrije Wil en te leven naar je volle potentieel.

In de DNA Basis leer je de basisprincipes van ThetaHealing® en richt zich op het aktiveren van de 12 DNA strengen o.a. de DNA activatie van het jeugd en vitaliteitschromosoom en je pijnappelklier.

Leer over de vier hersengolven (Alpha, Bèta, Thèta en Delta) die je in staat stellen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te genezen door middel van de Theta hersengolf en healingen tot stand te brengen in samenwerking met de Bron van Al Wat is.

Het balanceren van je gemoedsgesteldheid door serotonine en noradrenaline niveaus in balans te brengen en hoe zware metalen en straling te verwijderen uit je lichaam en de materialen die je gebruikt voor een optimale ontvangst vanuit de bron van Al Wat Is, het bronbewustzijn.

Leer hoe contact te maken met beschermengelen, gidsen en of overledenen en leer begrip te krijgen wanneer je werkt met gidsen en beschermengelen.

Leer over zielenmaatjes, entiteiten en implantanten.

Leer hoe je toegang krijgt tot je levensdoel en een introductie om te manifesteren in je leven.

Leer hoe een toekomstreading te doen.

De zeven lagen van Bestaan en ..... nog veel meer.

De ThetaHealing Basic DNA Cursus is de eerst cursus die je certificeerd als ThetaHealing Practitioner. De Basic DNA en Advanced DNA zijn de twee hoofd cursussen die je het gereedschap geven om te starten als een ThetaHealer.

De persoonlijke investering bedraagt voor deze 3 daagse cursus: € 500,-

incl: lesmateriaal, koffie, thee en kleine versnaperingen. Lunch zelf mee nemen.