Evenement 24-09-19 : Lezing Spiritualiteit in het dagelijkse leven


Lezing Spiritualiteit in het dagelijkse leven

Houder:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
dinsdag, 24 september 2019
  Locatie:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing in Oud Beijerland
Tijd:
1930-2200
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbodyandspirit .me

In deze lezing zal Viviane van der Kolk ingaan op hoe je op eenvoudige manier jouw spiritualiteit in het dagelijkse leven kunt ervaren.

 

Je hoeft niet 'zweverig' te zijn om spiritueel te zijn. In de gewone dagelijkse dingen kan je, zonder dat dit veel moeite kost, je eigen spiritualiteit beleven. Door gewone huis tuin en keuken handelingen breng je in je eigen leven (nog) meer bewustzijn en ook in jouw omgeving. Voor jouw omgeving misschien zelfs  ongemerkt.

 

Leven vanuit je spiritualiteit hoeft totaal niet moeilijk te zijn, je kan er elk moment van de dag, elke dag mee bezig zijn.  Juist door zelf bewust te zijn raak je anderen.

 

Er is niet voor niets een Nederlands gezegde: verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dat is  mooi meegenomen. Toch?!

 

Verschillende praktische tips worden in deze lezing gegeven hoe kan je jouw spiritualiteit integreren in je dagelijkse bezigheden. Het zal je verbazen hoe simpel het eigenlijk is. Aan het eind van de lezing heb je wellicht zin om het voortaan luchtiger, vriendelijker en simpeler te gaan doen.

 

De mogelijkheid bestaat om wat in de lezing genoemd is met elkaar uit te diepen in een workshop, kosten 95,-- inclusief BTW, aanmelden onder vermelding workshop Spiritualiteit in het dagelijkse leven met NAW gegevens, factuur wordt dan verzonden. Datum wordt tijdens de lezing kenbaar gemaakt.