Evenement 22-09-19 : Stargate Experience, meditatiemiddag


Stargate Experience, meditatiemiddag

Houder:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 22 september 2019
  Locatie:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing in Oud Beijerland
Tijd:
13.30-16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbodyandspirit .me

Misschien heb je al een Stargate Experience bij mij meegemaakt. Deze workshop dag is ontstaan omdat ik merkte dat wanneer ik meerdere Experiences op 1 dag gaf, de energie zich meer en meer opbouwde. Dat er heel veel mocht en kon gebeuren.

Het thema van deze dag - In contact met je Hoger Zelf - is mij doorgegeven tijdens een meditatie op deze dag.

Meer en meer in contact zijn met je Hoger Zelf heeft een grote invloed op je dagelijkse leven. Mensen die geheel vanuit het Hoger Zelf leven, worden verlicht genoemd. 

Het Hoger Zelf is wie wij in de kern, in essentie zijn. Door de oefeningen, de geleide fantasieën en meditaties die we met elkaar doen in het veld gecreëerd door de Stargate, zal een ieder zich op zijn/haar eigen niveau kunnen ervaren wat het is om vanuit die grootheid te kunnen zijn.

Door dat wat in deze workshop bij jou geopend mag worden, zal je leven verrijken op manieren die nu nog niet te voorzien zijn. In een groep dit ervaren geeft veel mogelijkheden. De liefdevolle aanwezigheid van onze Gidsen, Engelen en Opgestegen Meesters , die ons zullen bijstaan en ons helpen meer en meer in contact te zijn met ons Hoger Zelf.

 

Met de oefeningen kan je verder thuis aan de slag om nog meer te groeien in jouw bewustzijn en jouw contact met je Hoger Zelf.

 

Kom genieten en verwonder je wie je in wezen bent!