Evenement 21-09-19 : Workshop Intuititieve Ontwikkeling


Workshop Intuititieve Ontwikkeling

Houder:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 21 september 2019
  Locatie:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing in Oud Beijerland
Tijd:
10.00-16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

“intuïtie is weten, zonder te weten dat je het weet”

Heb jij dat ook… dat je dingen weet zonder dat je het kan verklaren? Dat je situaties aanvoelt, zonder dat je weet wat er gebeurd. Dat je voelt dat er iets niet klopt, maar dat je het nergens op kan baseren. Dat toeval soms wel heel erg toevallig is?

Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van energie. Alles bestaat uit energie, jij ook! En omdat alles uit energie bestaat, staan we allemaal met elkaar in verbinding. Iedereen heeft intuïtie, en wanneer je ernaar luistert zal je versteld staan van wat je diep van binnen allemaal al weet.

Ben jij nieuwsgierig of je ook meer kan voelen en kan ervaren?

Wil jij ook leren om te kunnen gaan met de energie om jou heen?

In deze workshop gaan we veel oefenen en ervaren. We gaan weer leren luisteren naar je gevoel. De signalen oppakken en vertalen. Je gevoel weet wat belangrijk is voor jou. Het regelt veel en is ook nog eens bijzonder snel. Het is net die tinteling, die kriebel in je buik, een spontane ingeving die jou vertelt wat je moet doen of wat er om je heen gebeurd.

Workshop Intuïtieve ontwikkeling, een heerlijke dag van verwondering, herkenning en erkenning. Van doen, voelen, ervaren en verwonderen!

In deze workshop gaan we aan de slag met jouw intuïtie, jouw gevoel, jouw energie. We gaan energie lezen en vertalen. We gaan op reis in de wonderlijke wereld van spiritualiteit.

Leer weer vertrouwen op jezelf, op datgene wat je voelt en ervaart!