Evenement 28-09-19 : Het gouden pad, de weg naar je innerlijk


Het gouden pad, de weg naar je innerlijk

Houder:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 28 september 2019 - donderdag, 28 november 2019
  Locatie:
Body and Spirit, Centre for Wellbeing in Oud Beijerland
Tijd:
10.00-16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 395,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbodyandspirit .me

Het Gouden Pad

Een meditatie cursusontwikkeld door Viviane van der Kolk.

Ben je eraan toe om nog dichter bij jezelf te komen en de grootsheid te ontdekken van wie je werkelijk bent en wat je allemaal kunt? Deze cursus heeft tegelijk ook een helend effect omdat we vaak nog delen van onszelf ontkennen.

Het is een doe -  ervaringstraining. Meditatie is universeel. Het overstijgt alle verschillen. Het is naar binnen keren om daar je ware zelf te (her)ontdekken. Of je nu een beginneling bent op het pad van meditatie of je doet het al jaren. Deze training sluit aan bij ieders eigen bewustzijn.

Na een drukke dag werken, bezig zijn in het (werkzame) leven, is het heerlijk om even tijd te nemen voor jezelf, tot rust te komen. Of … misschien vind jij het prettiger om s ochtends iets eerder op te staan en jouw meditatie te doen voordat je aan je drukke leven begint.

Meditatie vraagt commitment. Neem elke dag even tijd om in jezelf te keren. Kies een tijdstip uit wat jou het beste past. Je zult zonder meer de verschillende voordelen in jouw leven gaan bemerken.

Er zijn veel onderzoeken geweest naar meditatie, zowel lichamelijk als mentaal levert het voordelen. Je krijgt meer innerlijke rust, je leeft meer in het hier en nu, je immuunsysteem wordt versterkt waardoor je gezonder wordt, je krijg meer energie, je bent beter afgestemd op jouw eigen intuïtie en jouw gevoel, je komt dichterbij wie je werkelijk bent, je zal vrolijker zijn en minder snel geïrriteerd.

In 4 dagen werkt een ieder aan zijn/haar eigen GOUDEN PAD, ieder op zijn eigen  ervaringsniveau. Echter … door in een groep te mediteren, zorgt de groepsdynamiek ervoor dat er veel ervaren kan worden. Je ankert jouw meditatie door aan de groep te vertellen wat je ervaren hebt. Deze uitwisseling is essentieel aan het werken met een groep. Natuurlijk wordt er eerst gewerkt aan veiligheid binnen de groep.