Evenement 29-11-19 : Yoga Weekend voor Vrouwen Zeeland


Yoga Weekend voor Vrouwen Zeeland

Houder:
Happy Yoga & FIT BODY & MIND
  Provincie:
Zeeland
Datum:
vrijdag, 29 november 2019 - zondag, 1 december 2019
  Locatie:
De Schouw - Zeeland
Tijd:
17u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ zie website
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatfitbodymind .nl

Shamanic Yoga

 In deze retraite wordt de beoefening van Yoga geplaatst in het landschap van Sjamanisme. Sjamanisme gaat over de verbinding met de natuur en reikt oude wijsheden en technieken aan die je meer in contact met jezelf brengen en je intuïtie wakker maken. Van yogahoudingen tot meditaties begeleid door de drum, van zelfmassage tot dans. 

We maken zo een helende reis door alle lagen van het lichaam, van fysiek tot mentaal en zelfs door lagen waar we ons niet zo bewust van zijn, en luisteren naar het verhaal dat het vertelt. Het verhaal dat leidt naar je eigen-wijsheid.

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er open workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

De wijsheid zit al in je. 

Dat geloof ik. De weg naar die wijsheid gaat over openen. Je losmaken van wat je tegenhoudt, ontdekken wat je voedt en ondersteunt, stevig op je benen staan en vertrouwen, over stil worden en ontspannen.

Theorie over het vrouwelijk lichaam wordt geweven in de technieken en visualisaties uit verschillende windstreken. (Trance)meditaties worden afgewisseld met dans, zelfmassage, energiewerk, houdingen en verhalen om het zelfhelendvermogen van het lichaam te versterken.

Op vrijdagavond is de les gericht op aankomen waar je bent en in je lichaam komen. We doen dit door middel van ontspanningsoefeningen en rustige yoga. 

Zo kunnen we op zaterdag nog wat dieper in het lichaam en het bekken zakken om jouw vrouwelijke kracht nog meer te ervaren. Dit helpt van het openen van je intuïtie die we gebruiken in een speciaal begeleide sjamanistische meditatie. Een meditatie begeleid door de drum. ’s Middags ervaren we o.a. een andere manier van mediteren: een dynamische meditatie op muziek. 

Zondag sluiten we het weekend af met specifieke oefeningen voor vrouwen uit de Tao, massage, een trancemeditatie en delen we wat we mee naar huis kunnen nemen.

Voor meer informatie: https://www.fitbodymind.nl/product-page/vrouwen-weekend-inge-van-nimwegen